Dünyanın karada yapılan ikinci en büyük tekne fuarı olan ‘CNR Avrasya Boat Show - 8. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’ 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenleniyor. Boat Show’da tüm ürünlerin değeri 250 milyon Euro’yu buluyor. İşte fuardaki heyecan verici lüks modeller…

(Üst fotoğraftaki yat Princess 88 fuarın en pahalı teknesi konumunda. Alfabeta bünyesindeki mega yat 27 metre uzunluğunda ve 6.3 metre genişliğinde. İngiliz tekne üreticisi Princess’in fiyatı ise 5.5 milyon sterlin. Devasa bir kokpiti olan teknenin köprü üstünün arka kısımda güneşlenme alanı bulunuyor.

En pahalı yelkenli İstanbul Moody DS 54: Yelkenli teknelerin en büyüğü ve en donanımlısı olan Moody 54 DS, 360 derece deniz manzarası olan salonuna sahip.

. 17,5 metrelik tekne de 4 kamara ve 3 tuvalet bulunuyor ve 2.2 milyon TL. Trio Yatçılık tarafından getirilen tekne fuarın en pahalı yelkenlisi olarak göze çarpıyor. Tekne için şimdiden 3 sipariş alındı.

En büyük yelkenli Hanse 575: Alman tekne devi Hanse’nin en büyük kozu olan Hanse 575,17.15 metre boyu ile dikkat çekiyor. 25 metrelik yelken direği ve 151 metrekare yelken alanına sahip olan Hanse 575 fuarın en büyük yelkenlilerinden biri olacak.

En pahalı yerli Numarine 70 Flybridge: Fuarın en büyük ve en pahalı yerli üretim teknesi. Türkiye’nin en önemli motor yat üreticilerinden Numarine, bu yıl fuarda Numarine 60 Flybridge ve numarine 70 Flybridge isimli motoryatlarını tanıtacak.

 

Editör: TE Bilişim