BOAT SHOW FUARI AÇILIYOR

Türkiye’nin alım gücü en yüksek fuarı 24. Uluslararası İstanbul Boat Show, 12  - 20 Şubat 2005 tarihlerinde, CNR Expo Center Yeşilköy’de gerçekleşecek.

 

Resmi otomobil sponsorluğu Volvo’nun yürüttüğü Boat Show davetiyeleri, Biletix’ten 10 YTL’ye temin edilebiliyor.

 

NTS RAI Uluslararası Fuar ve Kongre Organizasyonları tarafından düzenlenen Boat Show, 200’ün üzerinde firmanın katılımı, 1000’in üzerinde yerli ve yabancı markanın temsili ile organize ediliyor. 45.000 metrekarelik bir alan üzerinde açılacak olan fuar, 3 holde yer alacak.  Türkiye’nin markalaşmış fuarları arasında yer alan ve ziyaretçi  - katılımcı alım gücünün en yüksek olduğu fuara, yaklaşık 50 bin ziyaretçinin katılması öngörülüyor.

 

Boat Show, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu’nun Mariobet (IFBSO) Türkiye’deki ilk ve tek üyesi. Avrupa’nın en geniş kapsamlı 13 fuarından biri olan Boat Show, özellikle Avrasya coğrafyasında ticari bir merkez olma konumuna erişti. Uluslararası İstanbul Boat Show Fuarı, su sporlarına olan ilginin arttırılmasına zemin oluşturuyor ve sivil inisiyatiflerle beraber  hareket ederek, gerçek ‘deniz kültürü’nün yaygınlaştırılmasında etkin bir rol oynuyor.

 

İzmir Kayıkları’nın bir örneği de Boat Show’da sergilenecek. Yine 360 Derece Araştırma Grubu’na destek veren Boat Show, İzmir Kayıkları’na da ev sahipliği yapacak.

 

Şişli Sualtı Kulübü dalgıçları da Boat Show’da olacak. Mersin – Girne arasını sualtından yüzerek geçen eski SAT Komandosu ve Milli Sporcu Namık Ekin ile Dünya rekortmeni Yasemin Dalkılıç’ın yeni rekor denemeleri, Boat Show’da yer alacak.

 

ORSA Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen Türkiye Denizlerinde Dalış Aktiviteleri ve Sorunları başlıklı forum 19 Şubat saat 11.00’de; yine ORSA’nın düzenlediği Yelken Sporu Eğitimi de 12 – 20 Şubat arası her gün 11.00 – 13.00 arası Boat Show’da izlenebilecek.

 

DenizHaber.Com

 
Editör: TE Bilişim