Boat Show Fuarı 17 Şubat'ta açılacak

Uluslararası Boat Show Fuarı, 17-25 Şubat 2007 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek.

NTSR Fuarcılıktan yapılan açıklamada, Avrupa'nın ilk 10 marin fuarı arasında yer alan uluslararası yatçılık ve su sporları fuarı 26. Uluslararası İstanbul Boat Show'un, 17-25 Şubat 2007 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında kapılarını açacağı bildirildi.

Fuarda, son teknolojiyle donatılmış yeni tasarım motorlu tekneler ve yatlar ile gezi ve sürat teknelerinin, tekne ekipman ve aksesuarlarının sergileneceği belirtildi.

Fuar kapsamında “İş Dünyasının Deniz Tutkusu” konulu panelle, ilköğretim okulları arasında “denizin içindeki yaşam” konulu resim yarışması ve tekne sahiplerine yönelik eğitim seminerleri ve workshoplar gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, fuar alanında yer alacak akvaryumlar içerisinde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe futbol takımlarının renklerindeki balıklardan dünyanın en zehirli balıklarına, deniz atı ve ahtapottan, deniz yıldızına kadar çok sayıda ilginç deniz canlısının sergileneceği kaydedildi.

Her yıl yaklaşık 200 firmanın 600 marka ile katıldığı fuarı bu yıl 50 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği bildirildi.

A.A/HÜRRİYET

Editör: TE Bilişim