Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Çarşamba günü İzmir'e gelerek ilçelere teşekkür turu yapacağı öğrenildi. Yıldırım'ın teşekkür ziyaretlerine Bakırçay Havzası'ndan başlaması bekleniyor.

1 Kasım genel seçimlerinde yeniden aday olduğu İzmir'den milletvekili seçilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, partisinin tek başına iktidar olması ve AK Parti'nin ilçelerdeki oyunun artması nedeni ile teşekkür turuna çıkacak. Miting havasında geçecek olan ziyaretlerde Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasında kullandığı seçim otobüsünden vatandaşlara seslenecek. Yıldırım'a AK Parti'nin 1 Kasım'da İzmir'den milletvekili adayı gösterdiği tüm partililerin de eşlik edeceği vurgulandı.

"Bergamayla başlayacak"

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, teşekkür turlarına Bergama ilçesiyle başlayacağı ifade edildi. Yıldırım'ın Çarşamba günü Bergama'nın ardından Aliağa ilçesine geçmesi bekleniyor. Teşekkür turuna Bakırçay Havzası'ndan başlaması beklenen Yıldırım'ın söz konusu ziyaret programını iki günü yaydığı kaydedildi.

"Güneyde devam edecek"

Yıldırım'ın Bakırçay Havzası'nın ardından ziyaretlerine kentin güneyinde kalan diğer ilçeleri ziyaret ederek devam edeceği ifade edildi. Yıldırım'ın bu kapsamda ziyaretlerine AK Parti İzmir'in 1 Kasım seçimlerinde en yüksek oy oranına sahip olduğu Torbalı İlçesinden başlaması bekleniyor. Bir hafta boyunca İzmir'de çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenilen Yıldırım'ın bir haftalık programının ardından çalışmalar için Ankara'ya geri döneceği vurgulandı.

Editör: TE Bilişim