Binali Yıldırım'a "Yılın Bakanı" Ödülü

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a, Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) tarafından kente yaptığı katkılardan dolayı ''Yılın Bakanı'' ödülü verildi.

Bakan Yıldırım'a plaketini ÇASİAD Başkanı Hüseyin Yalman verdi. Plaketi aldıktan sonra bir konuşma yapan Yıldırım, kendisine verilen destek ile güvene layık olmak için aynı kararlılık ve heyecanla hizmetleri bir ibadet anlayışıyla yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Hizmetlerin tek başına yapılamayacağına işaret eden Yıldırım, ''Tek elle alkış olmaz, bunun için iki elin bir araya gelmesi gerekir. Biz yaptığımız tüm çalışmaları, müsteşarıyla, müsteşar yardımcısıyla, genel ve bölge müdürleriyle, daire başkanlarıyla 120 bin kişiyi bulan ulaşım ordusuyla gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Yıldırım, ülkenin her köşesine hizmet yapmayı hedeflediklerini, insanın 24 saat ihtiyacı olan ulaşım ve iletişimle ilgili her türlü hizmeti bu 120 bin kişiyle verdiklerini bildirdi.

Ödüllerin bir bedeli bulunduğunu, ama en büyük bedelin hatırlanmak olduğunu dile getiren Yıldırım, yatırımlarla ilgili olarak, ''Edirne'nin Maliye Bakanı varsa, Çanakkale'nin de Ulaştırma Bakanı var'' diye konuştu.

ÇASİAD Başkanı Hüseyin Yalman de konuşmasında Türkiye'de, ekonominin öncelikli gündem kabul edilmesini istediklerini kaydetti.

Törende Ulaştırma Bakanı Yıldırım'a ''Yılın Bakanı'', Çanakkale Valisi Orhan Kırlı'ya ''Yılın Bürokratı'', Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ''Yılın Yerel Yöneticisi'', İÇDAŞ'a ''Yılın Şirketi'', Mehmet Aksoy'a ''Yılın İş Adamı'', Fernur Sözen'e ''Yılın İş Kadını'', Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'e ''Kent Hizmet Ödülü'' verildi.

Ayrıca, dünya rekortmeni Milli yüzücü Cenk Devrim Ulusoy, Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ali Sürücü, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Eliuz, Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof.Dr. Ali Akdemir'e de ÇASİAD Özel Hizmet ödülü verildi.

Kaynak: ubak.gov.tr

Editör: TE Bilişim