BIMCO ‘‘Baltic and International Maritime Coincil’’, 09 Şubat  2012 tarihinde Sheraton Ataköy Hotel İstanbul’da, Best Guards Against Pirates Semineri düzenleyecektir.

Gemiadamları ve küresel arz zincirine karşı büyük bir tehlike oluşturan ve BIMCO ile denizcilik endüstirisinin 2012 gündeminde önemli bir yer tutan deniz haydutluğu sorunu karmaşık bir yapıya sahip olup, taktikleri sürekli olarak değişmektedir. Bu sorunun çözümüne yönelik tartışmalar, silahlı kroumalar, fidye ödemeleri, gemilere askeri koruma sağlanması gibi başlıklar etrafında dönmektedir. Seminerde, BIMCO’nun bu konulara ilişkin görüşleri ve nedenleri ele alınacaktır. Ayrıca, deniz haydutlğu sorunu sadece fiziksel korumadan ibaret olmadığından, deniz haydutluğunun ticari açıları da seminerde deneyimli deniz hukukçuları ve BIMCO döküman ve maddelerinin tasarlanmasında görev almış kişiler eşliğinde ele alınacak olup, tartışmalar başarılı bir deniz güvenliği uzmanı olan Giles Noakes tarafından yönetilicektir.

Seminere, BIMCO üyeleri ile BIMCO üyesi olmayan ve denizcilik endüstrisinde faaliyet gösterenler katılabilir. BIMCO 39 Best Guards Against Pirates Semineri kayıt işlemleri internet üzerinden devam etmekte olup  BIMCO üyeleri için 50 Euro + %18 KDV, BIMCO üyesi olmayanlar için 75 Euro + %18 KDV’dir   .

Seminere başvuruda bulunmak ve  program içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi almak için  https://www.bimco.org /Education/bımco39/Events/2012_02_09_Istanbul.aspx   internet sitesinden faydalanabilirler.

Editör: TE Bilişim