18 saat bidona tutunarak hayatta kaldı

Ergen, kayıp ağabeyi için umutlu konuşuyor. Çatalca`da teknesi batan Güray Ergen 18 saat bidona tutunduktan sonra bir balıkçı tarafından kurtarıldı. Ergen`in kayınpederinin cesedi bulundu, ağabeyiyse kayıp...
 
DHA - İSTANBUL - Bir balıkçı denizde bir bidon gördü. Bidona yaklaştıkça ses duymaya başladı. Gelen ses insan iniltisiydi. Bidona tutunan kişiyi teknesine aldı. 28 yaşındaki Güray Ergen tekneleri battıktan sonra 18 saattir bulunduğu Karadeniz `den böylece kurtuldu .

İstanbul Çatalca `da Güray Ergen , geçen hafta ağabeyi Koray Ergen ve kayınpederi Hasan Zıngıl`la denize açıldı. Öğretmen iki kardeşle kayınpeder için güzel başlayan eğlence, bir süre sonra kabusa dönüştü.

Akşam 18.00 sıralarında yükselen dalgalar tekneyi suyla doldurdu. Teknedeki suyu boşaltamayan üç kişi denize atladı. Denize açılanların geri dönmemesi üzerine aileleri sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Ertesi gün ailenin ümitleri tükenirken öğle saatlerinde Güray Ergen `in bir balıkçı tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Mazot bidonuna tutunan Ergen `in vücudunda yanıklar vardı. Ergen hastaneye kaldırılırken bulunduğu bölgede aramalar yoğunlaştırıldı. Balıkçılar birkaç mil ötede Ergen `in kayınpederi 67 yaşındaki Hasan Zıngıl`ın cesedine ulaştı. Güvenlik güçleri 32 yaşındaki Koray Ergen `i bulmak için üç gün çalıştı. Ancak başarılı olamadı.

18 saat dalgalarla boğuşan Güray Ergen `Ben kurtulduysam ağabeyim de kurtulabilir. Yetkililer aramayı durdurmasın` dedi.

Radikal

Editör: TE Bilişim