Beykoz Lojistik MYO'dan DenizHaber'e Ödül

Okulun Kuruluşundan itibaren kuruluşlardan alınan her türlü desteğe teşekkür etmek amaçlı gerçekleştirilen törene  Lojistik sektöründen bir çok firma katıldı.

Basından  Denizhaber.com ve Lojiport haber siteleri teşekküre layık görüldü. Teşekkür Belgesi, Genel Yayın Yönetmeni Fulya Tekin İstikbal'e, Yrd.Doç.Dr.Emine Koban tarafından taktim edildi. Ayrıca Koban, DenizHaber. Com ailesine desteklerinden dolayı sözlü olarak da teşekkür etti.

Tören açılış konuşmasını yapan Yüksekokul öğrencisi Doğuhan ÖZER, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulunun sektörün öncüsü olan Kurum ve Kuruluşlarla yapmış olduğu protokoller ile kurumsal olarak ve titizlikle takip edilen, eğitim dönemi içindeki ya da yaz dönemindeki yapılan stajların kendilerine çok şey kattğını dile getirdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Endüstriye Dayalı Öğrenme Koor. Dış Ticaret Program Başkanı Yrd.Doç.Dr.Emine KOBAN Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulunun gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Çözüm ortağı Kuruluşların kendilerine verdikleri destek ile her geçen gün başarılı adımlar atıldığını dile getiren Koban, düşünen, araştıran, yaparak, yaşayarak, öğrenen ve geliştiren bireyleri yüksekokullarından mezun etmenin en önemli amaçları olduğunu söyledi.

Emine Koban'ın ardından konuşma yapan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Şenay YALÇIN, Yüsekokulun kuruluş amaçları hakkında bilgi verdi. Lojistik alanda ihtiyaç doğrultusunda kalifiye eleman yetiştirmenin en büyük amaçları olduğunu söyleyen Yalçın, Beykoz Lojistik meslek Yüksekokulunda okuyan öğrencilerin sadece üniversite okumaları değil okuduktan sonra iş imkanının hemen sağlanması konusuna çok önem verdiklerine değindi. Ayrıca okulun fiziksel ve teknik yapısı hakkında bilgi verdi.

Denizhaber.com'a Teşekkür Belgesi

Konuşmaların ardından Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokuluna yaptığı katkılar ve desteklerden dolayı çözüm ortağı firmalara teşekkür belgelerinin taktimine geçildi. Basından  Denizhaber.com ve Lojiport haber siteleri teşekküre layık görüldü. Teşekkür Belgesi, Genel Yayın Yönetmeni Fulya Tekin İstikbal'e, Yrd.Doç.Dr.Emine Koban tarafından taktim edildi. Ayrıca Koban, DenizHaber. Com ailesine desteklerinden dolayı sözlü olarak da teşekkür etti.

Teşekkür Belge Töreninde önce Sektör Dernekleri Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND),  Uluslararası Taşımacılar ve Lojistik Hizmet Üretenler Derneği (UTİKAD), Lojistik Derneği (LODER) ve Demiryolu Taşımacıları Derneği’ne (DTD) plaketleri takdim edildi.

Lojistik sektörünün önemli kurum ve kuruluşların teşekkür belgeleri kuruluşlarda staj yapmış ya da halen o kuruluşlarda çalışmakta olan öğrenciler tarafından taktim edildi. Sektöre yönelik tematik yayın yapan basın kuruluşlarına ve törene katılan ve sektörün öncüsü olan 50’den fazla Kurum ve İşletmelerin temsilcilerine teşekkür belgelerini takdim eden öğrenciler, kendilerine kazandırdıkları ilk iş tecrübesinden dolayı şükranlarını, “bugün sizleri Yüksekokulumuzda görmek bizleri çok heyecanlandırıyor. İş yoğunluğunuz arasında, yanınızda olduğumuz zamanlarda olduğu gibi bugün de bizlere yine zaman ayırdınız, sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bizlere güvenin, sizlerin desteği ile kendimiz, ailemiz ve ülkemiz için her zaman çok çalışacağız” sözleri ile ifade ettiler.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada ise, düzenlenen Öğrencilerin Sektöre Teşekkür etkinliğinin her yıl tekrarlanacağı ve gelenekselleşeceği belirtilerek, davetimize katılan ve her konuda destek veren ve ayrıca destekleri olan ve iş yoğunlukları nedeniyle törenimize katılamayan tüm kurum ve işletmelerimizle işbirliklerinde sürdürülebilirliğin hedeflendiği belirtildi.

“I. SEKTÖRLE EL ELE” ÇÖZÜM ORTAĞI KURULUŞLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM TÖRENİ KATILIMCI LİSTESİ

SEKTÖR DERNEKLERİ
1.ULUSLAR ARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ (UND)
2.ULUSLAR ARASI TAŞIMACILAR VE LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLER DERNEĞİ (UTİKAD)
3.LOJİSTİK DERNEĞİ (LODER)
4.DEMİRYOLU TAŞIMACILARI DERNEĞİ (DTD)
SEKTÖREL YAYIN KURULUŞLARI
1.DENİZHABER.COM
2.LOJİPORT
3.TAŞIMACILAR.COM

SEKTÖR KURULUŞLARI
1.ADA DENİZCİLİK
2.AKEL LOJİSTİK
3.ALİŞAN LOJİSTİK
4.ARAS HOLDİNG
5.AVRUPA SERBEST BÖLGESİ
6.BATİK GİYİM (DIŞ TİCARET DEPARTMANI)
7.CEVA LOJİSTİK
8.CHEP KONTEYNER VE PALET LTD. ŞTİ.
9.DENSAN SHİPPİNG
10.DENİZ HABER.COM
11.DEVO DENİZCİLİK
12.DHL EKSPRESS
13.DHL SUPLY CHAİN
14.EKOL LOJİSTİK
15.EMTA ELEKTRİK
16.ENOTEK ENERJİ VE MÜHENDİSLİK
17.EXXON MOBİL
18.FETİH GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ
19.FİLLO KARGO
20.GÜLLÜOĞLU BAKLAVA
21.HAVİ LOJİSTİK
22.HAYDARPAŞA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ /İSTANBUL GÜMRÜKLER VE MUHAFAZA BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ
23.HOROZ LOJİSTİK
24.İNTERCOMBİ LOJİSTİK
25.İLTER MUHASEBE
26.KARE NAKLİYAT
27.MARDAŞ DENİZCİLİK
28.MARS LOJİSTİK
29.MNG KARGO
30.OMSAN LOJİSTİK
31.ÖZ NAKLİYAT
32.SOLMAZ GÜMRÜKLEME
33.SCHENKER ARKAS
34.RGL LOJİSTİK
35.TABGİS
36.TAN ORGANİZASYON
37.TEZEL LOJİSTİK
38.TESTO ELEKTRİK
39.TIRSAN
40.TLS LOJİSTİK
41.TURKON HİLDİNG
42.TÜRKEL FUARCILIK
43.YENİ BİR İŞ COM
44.YEDİTEPE GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ
45.ZEYPORT LİMAN İŞLETMECİLİĞİ

 

Editör: TE Bilişim