BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAN  AKADEMİK HAYATA YÖNELİK ÖNEMLİ BİR GİRİŞİM: BEYKOZ AKADEMİ DERGİSİ Yayın Hayatına Başlıyor

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu "lojistik temalı" bir yükseköğretim kurumu olmasına rağmen başta lojistik olmak üzere işletme ve iktisat disiplinlerinin tümüne yönelik programları bünyesinde barındırmakta ve bu kapsamdaki akademik araştırmaları  desteklemektedir. TÜRLEV (Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı) tarafından kurulan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, kuruluşunun 5. yılında,  hakemli olarak altı aylık periyotta yayınlanacak; konu itibariyle başta lojistik, işletme ve iktisat olmak üzere tüm “sosyal, beşeri ve idari bilimler” temel alanlarını kapsayacak olan Beykoz Akademi Dergisi’ni  yayınlama kararı almıştır.

İlk sayısı Haziran ayında çıkacak olan dergi için  gönderilecek olan makalelerin son teslim tarihi 15 Nisan 2013’tür. İlgililerin eserlerini, www.beykoz.edu.tr adresinde yer alan yazım kuralları doğrultusunda hazırlayarak sayı editörü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Evrim Önal’a, [email protected] adresinden son teslim tarihine dek iletmeleri gerekmektedir.


BEYKOZ AKADEMİ DERGİSİ
-KÜNYE-

Yayın Komisyonu        :Prof. Dr. Ahmet YÜKSEL
 Prof. Dr. Nükhet GÜZ
 Prof. Dr. Okan TUNA

Sayı Editörü            : Yrd. Doç. Dr. Nevzat Evrim ÖNAL

Yayın Hazırlama Kurulu    : Doç. Dr. Emine KOBAN
  Yrd. Doç. Dr. Baki AKSU
  Yrd. Doç. Dr. Güray TEZER
  Yrd. Doç. Dr. Nafiz ÜNLÜ
  Yrd. Doç. Dr. Nejla KARABULUT
  Yrd. Doç. Dr. Nevzat Evrim ÖNAL
  Yrd. Doç. Dr. Kenan DİNÇ
  Yrd. Doç. Dr. Pınar Seden MERAL
  Yrd. Doç. Dr. Servet YILMAZ
  Yrd. Doç. Dr. Şahin GÖK
  Yrd. Doç. Dr. Ümmüşen GÜRSOY
  Yrd. Doç. Dr. Zeynep Arzu BAYER
  Öğr. Gör. Dr. Reha ULUHAN
  Öğr. Gör. Dr. Nurullah DEMİR
  Öğr. Gör. Dr. Burcu GÜVEN
  Öğr. Gör. Dr. Dursun YENER
  Öğr. Gör. Gökçe CANARSLAN KARAKUL
Editör: TE Bilişim