Beykim Petrol 2. Kariyer Günlerindeydi

Bu yıl 2.si düzenlenen Kariyer Günlerinin 27 Kasım 2012 Salı günkü saat 13.30 oturumunun konuğu Beykim Petrol oldu. Konferansa Beykim Petrol adına Personel Müdürü Serdar GÜR katıldı.

Konuşmasına Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu’nda olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek ve davet edildiği için okul yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Serdar GÜR kısaca kendisini tanıttı. Şuanda şirketin 4 gemisi olduğunu ve gemilerin kimyasal tankeri olduğunu belirten GÜR, kimyasal tankerin zorluklarından ve mesleğin icrası sırasında titizlikle, dikkatle, özveriyle çalışmanın gerekliliklerinin altını çizdi. Gemiyi tanıyan, kimyasal tanker sorumluluğunu ve iş yükünü bilen zabitlerle çalışmanın her zaman daha faydalı olacağını belirten Gür, personelini muhafaza ettiğini şirketine stajyer olarak başlayan bir kişiyi zabitliğinde de gemilerinde öncelikli olarak çalıştırdıklarını belirtti. Serdar GÜR yaz stajını Beykim Petrol’ün bir gemisinde yapan 2.sınıf öğrencisi Mehmet SÖĞÜT’ ün staj hakkında düşüncelerini özetlemesini istedi.

Şirket politikasından bahseden Gür ekonomik krizde şirketinin tutumundan ve navlun fiyatlarıyla gelecekteki beklentiler hakkında detaylı bir açıklama yaptı. Konuşmasının ardından genç zabit adaylarının sorularını içtenlikle yanıtladı. Yaklaşık 2 saat süren oturum toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim