Alınan bilgiye göre, saat 00.00 sıralarında Bebek sahilinde bir arkadaşıyla Kingbetting gezen Rus uyruklu Elena Kurkowski, bir anda kendisini denize attı. Aldığı alkolün de etkisiyle güçlükle yüzebilen ve boğulma tehlikesi geçirdiğini gören arkadaşı, vatandaşlar ve polisten yardım istedi. Bebek sahilinden Arnavutköy kıyılarına kadar sürüklenen Kurkowski'nin yardımına, burada bulunan 3 genç koştu.
    
     Soyunarak denize atlayan gençler, Rus uyruklu kadını yakaladıktan sonra güçlükle yüzerek onu kıyıya getirmeye çalıştı. Gençler, alkollü kadını kıyıda bağlı bir sandalın yanına kadar getirdikten sonra, sandalın bağlı bulunduğu ipe tutunarak dinlendi. Rus uyruklu kadın, gençlerin desteğiyle sandala çıkartıldıktan sonra burada kendine gelmeye çalıştı.
    
     Elena Kurkowski, sandaldan vatandaşların yardımıyla güçlükle karaya çıkarıldı. Korkudan bir polis memuruna sarılan kadın, daha sonra ekip otosuna bindirildi. Olay sırasında Kurkowski'nin yanında olduğu iddia edilen bir kişi de ifadesi alınmak üzere, kadınla birlikte polis merkezine götürüldü. 

(Anadolu Ajansı)

Editör: TE Bilişim