Karadeniz Donatanlar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can; yeni dönemde Başbakan Yardımcılığı ve Hükümet Sözcülüğü'nü en iyi yapabilecek isimlerden birinin İsmet Yılmaz olduğunu söyledi. 

İsmet Yılmaz'ın ilk dönemde bizzat Binali Yıldırım tarafından Denizcilik Müsteşarlığı'na getirildiğini, daha sonra aldığı her görevin altından başarıyla kalktığını söyleyen Kaptan Mustafa Can, şöyle devam etti:

"Gelinen nokta biz denizciler için büyük bir onurdur. Hem başbakanımız denizci olacak. Hem de İsmet Yılmaz gibi hem denizci ve hem hukuk kökenli gurur duyduğumuz bir bakanımız var. Binali bey her kesimden olumlu bakış yakalayan ender siyasetçilerimizden birisi. Bu işi en iyi götürebilecek kişidir. Denizciler olarak hepimiz mutluyuz sevinçliyiz sayın Binali Yıldırım'ın Başbakan olacak olmasından dolayı. Öte yandan İsmet Yılmaz abimiz de hem denizci hem de hukuk kökenli bir kişi olarak bugüne kadar Ulaştırma Bakanlığı, Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı, Milli Savunma Bakanlığı, TBMM Başkanlığı daha sonra tekrar Milli Savunma bakanlığı yaptı halen de bu görevde. Aldığı her görevi başarılı bir şekilde yaptı ve herkesin takdirini ve sevgisini kazandı. Bu dönemde elbette pek çok değerli isim var ama Başbakan Yardımcılığı ve Hükümet Sözcülüğünü en iyi yapacak isimlerden birisi İsmet Yılmaz'dır. Bu zor dönemde hepsine başarılar diliyorum"
Editör: TE Bilişim