Büyükşehir ekipleri, iki kaçak baz istasyonunu da devre dışı bıraktı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, İnciraltı sahilinde seyyar balıkçılık yapanlara da operasyon düzenledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın kepçe, kamyon ve ekipleriyle destek verdiği operasyon kapsamında, iskelelerin üzerine monte edilen 6 adet ahşap kulübe söküldü.

Kaçak baz istasyonlarına geçit yok!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak baz istasyonlarına göz açtırmıyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen ekipler, Alsancak bölgesinde yer alan iki baz istasyonunu sökmek için harekete geçti.

Atatürk Lisesi önü ile Plevne Bulvarı -Gül Sokak girişi arasında yer alan baz istasyonlarını sökmek için bölgeye giden zabıta ekiplerine, Belediye’nin Fen İşleri ile Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlileri de eşlik etti. Ekiplerin çalışması sonucu Atatürk Lisesi önündeki baz istasyonu devre dışı bırakıldı. Plevne Bulvarı ile Gül Sokak kesişiminde yer alan baz istasyonuna gidildiğinde ise bu istasyonun GSM şirketi tarafından sökülmüş olduğu tespit edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İmar Kanunu’na aykırı yapılan baz istasyonlarının sökümünün süreceğini bildirdi.

 

Editör: TE Bilişim