ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI SN. BİNALİ YILDIRIM'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Bir Ramazan Bayramı’na daha hep birlikte kavuştuk…

Bir önceki bayramdan bu yana aramızdan ayrılıp ebediyete göç edenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifa, sıkıntıları olanlara sabır diliyorum.

Birlik ve beraberliği, dostluğu ve kardeşliği tesis eden, küskünleri barıştıran mübarek Ramazan Bayramı’nın size, ailenize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Hep birlikte el ele vererek, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Övgü ile sözü edilen bölünmüş yollar, modern havaalanları, hızlı trenler, PTT Banklar, uydular, bilişim yolları fedakarca, azim ve kararlılıkla çalışmalarınız neticesinde ortaya çıkmış hizmetlerdir.
   
Bakanlığımız çalışanlarının tek yürek halinde,  Büyük Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedefine ulaşma azim ve kararlığını halkımız da yakından izliyor, takdir ediyor…

Bugüne kadar ortaya koyduğumuz büyük hizmetlerin varlığı, bize moral ve cesaret verirken, bugünden sonra da atalete düşmeden, milletimizin ihtiyacı olan hizmetleri ortaya koyabilmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

Ülkemizi bilgi toplumuna dönüştürme hedefinde, milletimizin kara, deniz, demir ve havayollarında ihtiyaç duyduğu konforu sağlama yolunda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu duygularla, ulaştırmanın, denizciliğin ve haberleşmenin bütün alanlarında ve her kademede görev yapan arkadaşlarımın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Nice bayramlara…

Binali YILDIRIM

Ulaştırma, Denizcilik ve
Haberleşme Bakanı
Editör: TE Bilişim