BADER'in Seminer Zinciri Sürüyor

Barbaros Denizciler Derneğinin Düzenlediği " Denizcilik Sektörünün Vergisel, Finansal Sorunları ve Çözüm Önerileri–1 " Konulu Seminer Denizcilik Camiasının yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti

Derneğin hedef olarak belirlediği ‘’Ayda bir seminer’’ ilkesine bağlı olarak, üyelerimizin ve sektör çalışanlarının bilgilendirilmesi ve tecrübelerin paylaşılması amacıyla düzenlediği, katılımın ücretsiz olduğu seminerlerin altıncısı 09 Haziran 2007 cumartesi günü Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde PACMAR (PACİFİC MARİNE)’ nin sponsorluğunda gerçekleştirildi.

"Denizcilik Sektörünün Vergisel Finansal Sorunları ve Çözüm Önerileri–1" konulu seminer Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yeminli Mali Müşavir Murat ERİŞTİ, Yeminli Mali Müşavir Süleyman TAF tarafından verildi. Yüksek katılımlı seminer aşağıdaki başlıklar halinde sunuldu;

1. Milli Gemi Sicili
2. Türk Bayrağı
3. Türk Uluslararası Gemi Sicili (TUGS)
4. Sözleşmeler
5. Off-Shore Uygulamaları
6. Kıyı Şirket

Yöneticiliğini Kaptan Mustafa Can’ın yaptığı seminer, BADER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Azman, Denizcilik Müsteşarı Sn. Hasan Naiboğlu,  Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Sn. Cemalettin Şevli’ nin konuşmalarıyla başladı.  Konuşmacılar BADER in sektöre bu seminer zinciriyle nitelik kattığını ifade ile seminerdeki katılımcı kitlenin niteliğinin bu güzelliğin bir yansıması olduğunun altını çizdiler.

Seminere gösterilen yoğun ilgi BADER olarak hem bizi memnun etti, hem de bu tür faaliyetlere denizcilik sektörünün ihtiyacı olduğunu gösterdi.

İki oturum şeklinde gerçekleşen seminer arasında verilen kokteyl katılımcıların tanışmalarına ve zevkli sohbetlerine sahne oldu. Denizcilik sektörünün değişik faaliyet alanlarından firmaların üst düzey yöneticilerinin de katılımlarıyla gerçekleşen seminerde, bir diğer dikkate değer konu seminer sonuna kadar tüm dinleyenlerin dikkatle ve notlar alarak semineri takip etmeleri oldu. Seminerin son bölümünde dinleyicilerin konuya ilişkin soruları cevaplandırıldı.

‘’Denizcilik Sektörünün Vergisel, Finansal Sorunları ve Çözüm Önerileri–2’’  konulu seminer Eylül ayında yapılacak.

DenizHaber.Com


 

Editör: TE Bilişim