Ayvalık Açıklarında Yabancı Uyrukluları Kaçakları Taşıyan Tekne Battı
 
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında kaçakları taşıyan bir tekne battı, 11 kişi kurtuldu.

Alınan ilk bilgilere göre, Fethiye'den İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan Türk bandıralı bir yatın kaptanı olan Barbaros Köse, Ayvalık ilçesi açıklarında denizde bir teknenin battığını gördü. Köse, denizde çırpınan 11 Afganlı kaçağı kurtarmayı başardı. Olayı Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirmesi üzerine kaçakları sahil güvenlik ekiplerine teslim etti. Batan teknede daha fazla insanın olduğu ve bunlardan bazılarının kaybolduğu, bazılarının ise boğularak hayatını kaybettiğini öğrenildi. (Cihan Haber Ajansı) 

Batan Tekneyle Kaybolan 15 Kişi Aranıyor
 
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında batan, yabancı uyrukluları taşıyan tekneden kurtulan 11 kaçak Ayvalık'a getirildi. Kaybolan 15 kişiyi arama çalışlaları ise sürüyor.

Ayvalık ilçesi açıklarında ''Frendship'' adlı yatın mürettebatı tarafından kurtarılan 11 Afganistan uyruklu kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi. Kaçaklar, daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerce Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Burada, kurtulan kaçaklara sağlık kontrolü yapıldı, yiyecek ve giyecek gibi yardımlarda bulunuldu. (Anadolu Ajansı)

Haberler.Com



 

Editör: TE Bilişim