Safter Marine'den Kaptan Ayhan Safter, DenizTV muhabiri Eda Aldemir'e CNR Avrasya İstanbul Boat Show ile ilgili izlenimlerini anlattı.

"Biz Safter olarak 2.5 metreden 8.5 metreye kadar farklı ölçülerde spor ve balıkçılık tekneleri üretiyoruz. Bu seneden itibaren OR-BAY Makine’nin distribütörlüğünde, AMT teknelerinin Finlandiya’dan getirilmesini ve Türkiye’de pazarlanmasını biz üstleniyoruz.AMT tekneleri Finlandiya’da çok üstün bir teknolojiyle üretilmektedir, bu teknelerin genel göze çarpan özellikleri devrilmemesi, batmaması ve çalınamaması. Tekneler oldukça geniş, rahat, günlük kullanıma hitap edebilecek şekilde dizayn edilmiştir tabi bu da  müşteriye hem kullanımında hem de alımında etkili olmaktadır." diyen Ayhan Safter, Avrasya Boat Show'da bu yıl devam eden satışlar ile ilgili olarak ise, bu yıl Boat Show'a 2. kez katıldıklarını, insanların bakış açısının değiştiğini , üst üste ikinci kez gelince bunun satışlara da etkisinin olduğunu anlattı. 

Fuarın iyi geçtiğini, KDV ve ÖTV indiriminden sonra fiyatların inanılmaz farkettiğini, hem teknede hem motorda  %25 %30 farkedince, herkes bütçesini gözden geçirip alım eğilimine ve sözleşme yapmaya başladığini söyleyen Ayhan Safter şunları kaydetti: .

"Devletimizin bu konuda aldığı karar özellikle fuar üstünde bunu yapmış olması ki burası Avrasya  Boat Show, Türkiye’nin şampiyonlar ligi diye tabir edilen, sektörün, katılımın en fazla olduğu fuardır. Bir de bunun üzerine yapmış olmaları muhteşem bir şey oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Buradan aldığımız güç ve moral ile siparişlerimizi daha da arttırmayı, pazarımızı daha geliştirmeyi düşünüyoruz."

Editör: TE Bilişim