Avrasya Boat Show'un ziyaretçi sayısı 6 günde 62 bin 114'e ulaştı.

İstanbul CNR Expo'da 12 Şubat Cuma günü deniz tutkunlarına kapılarını açan Avrasya Boat Show'a ilgi büyük. Dünyanın karada yapılan 2.büyük tekne ve yat fuarı özelliğine sahip fuarda 2 bin marka görücüye çıktı. Fuar katılımcılarının 6 günlük ilgiden memnun olduğu ifade ediliyor.

300 milyon dolar değerinde tekne, yat ve ekipmanlarının sergilendiği Avrasya Boat Show'u 17 Şubat Çarşamba akşamı itibariyle 62 bin 114 kişinin gezdiği açıklandı.

Önümüzdeki hafta sonunu da içeren son 3 günde ziyaretçi patlaması beklediklerini ifade eden Avrasya Boat Show Grup Direktörü Murat Arslan, "Büyük teknelere olan ilgi zaten yoğun. Ancak geçen yıla kıyasla orta sınıf teknelerle şişme botlara ve ekipmanlara olan ilginin arttığını gördük. 6 ve 7. salonlarda bu ürünleri görmek mümkün. Sürat teknesi getiren katılımcılarımızın büyük kısmı bu yıl ki kotalarını doldurmuş durumdalar" dedi.

320 firmanın katıldığı fuarın sektöre 1 milyar dolarlık hareket getireceği tahmin ediliyor. CNR Ekspo Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilen fuar 21 Şubat Pazar akşamına kadar gezilebilir.
Editör: TE Bilişim