ARKAS VE GENEL DENİZCİLİK Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen Kariyer Günleri’nin 16 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarındaki konukları ARKAS VE GENEL Denizcilik oldu.

Sabah oturumda ARKAS adına Personel Müdürü Kpt. Alattin KURT, DEÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlarından 1.Zbt Sinan ÖZGÜR ve Gv.Zbt. Dilek ALTAY konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşmasına ARKAS Holding’i tanıtarak başlayan Kpt. KURT daha sonra denizcilik sektöründeki yatırımlarını ve çalışmalarını anlattı. Soru cevap bölümünde denizcilik sektöründeki ilginin her dönem farklı alanlara kaydığından bahseden Kpt. KURT gelecekte konteyner taşımacılığının pastadan daha büyük pay alacağını vurgulayarak sözü diğer konuşmacılara bıraktı. DEÜ Mezunu olduklarını tekrar vurgulayan ÖZGÜR ve ALTAY daha önce dinleyici olarak katıldıkları bu toplantılara şu anda konuşmacı olarak katılıyor olmaktan dolayı duydukları heyecanı dile getirdiler. Öğrencilerin gemilere ve şirkete ilişkin sorularını yanıtlayarak toplantıyı sonlandırdılar.
 
Toplantı sonunda ARKAS Personel Müdürü Kpt. Alattin KURT, DEÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlarından 1.Zbt Sinan ÖZGÜR ve Gv.Zbt. Dilek ALTAY’a Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencileri Müge BÜBER, R. Barış ÇELİK ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Taşkın ÜNYELİ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

16 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen ve Kariyer Günleri’nin son oturumu olan öğlen oturumunda GENEL Denizcilik adına Tanker Personel Müdürü Kadir ÖZKAN, Kuruyük Personel Müdürü Şükrü DİLEK, Kuruyük Eğitim Müdürü Kpt. Zeki ÖZDEN, Tanker Eğitim Departmanından Kpt. Fikret EKDİ ve Tanker Personel Departmanından Hakan ALKAN konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmacılar kendilerini tanıttıktan sonra, ÖZKAN şirket yönetimini ve gemilerini tanıtan bir sunumla konuşmasını sürdürdü. Soru-cevap bölümünde konuşmacılar GENEL Denizcilik hakkında merak edilen sorulara yanıt verdiler. Öğrencilerin eğitim sürecinde kendilerini maksimum seviyede geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan Kpt. ERDİ şirketlerinin büyük olmasını sağlayanın çalışanlar olduğunu vurguladığı. Öğrencilere staj döneminde soru sormaktan çekinmemeleri gerektiği söyleyen Kpt. ÖZDEN “Şirketimizin en büyük yatırımı insanlara, bu yüzden stajyerlere çok büyük önem veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı sonunda GENEL Denizcilik Tanker Personel Müdürü Kadir ÖZKAN, Kuruyük Personel Müdürü Şükrü DİLEK, Kuruyük Eğitim Müdürü Kpt. Zeki ÖZDEN, Tanker Eğitim Departmanından Kpt. Fikret EKDİ ve Tanker Personel Departmanından Hakan ALKAN’a Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri Gökhan ÖZSÖZ, Serdar BOZ 3. sınıf öğrencileri Alican ÜNAL ve İ.Yavuz YILMAZ ve 2. sınıf öğrencisi S.Emin KÖRÜKLÜ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sektör temsilcilerinin öğrencilerle buluşmasını sağlayan Kariyer Günleri iki haftalık yoğun program ardından 16 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarla tamamlanmış oldu.

Editör: TE Bilişim