Arkas Turizm’den Bursa’da kruvaziyer açılımı

Arkas Holding’in turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketleri Arkas Turizm ve MSC Cruises Türkiye ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleştirilen kokteyle Arkas yöneticileri ve Bursa iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Türkiye’de turizm sektörünün son yıllarda parlayan alanı olan kruvaziyer turizmine ilgi her geçen gün artıyor. 2005 yılından beri Türkiye’de Arkas Holding ortaklığı ile faaliyet gösteren MSC Cruises Türkiye İstanbul ve İzmir kalkışlı gemilerle yurtdışına yolcu taşıyor. 2007 senesinden bu yana Bursa’daki ofisinde bilet satışından, toplantı organizasyonlarına, kruvaziyer turlarından, otel ve uçak rezervasyonlarına kadar birçok konuda hizmet veren Arkas Turizm, bölgede en geniş yelpazeyle hizmet veren acente konumunda.

Arkas Turizm Genel Müdürü Kazım Posacıoğlu, davette yaptığı konuşmada “5 yıldır buradaki ofisimizde Bursalılara yerinde acente hizmetleri sunuyoruz. Bağlı bulunduğumuz Arkas Holding’in Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises ile yaptığı ortaklık sayesinde kruvaziyer seyahati hizmetleri konusuna da kanalize olduk. Turizm sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübemizi bu alandaki hizmetlerimize de yansıtıyoruz. 2012 yılında Bursa’daki etkinliğimizi artırmak, Bursalılara kaliteli acente hizmetleri sunmaya devam etmeyi amaçlıyoruz.“ dedi. Posacıoğlu, “MSC Cruises’ın İstanbul ve İzmir kalkışlı tur programıyla Türkiye’nin her yerinden yolcu ağırlıyoruz. Özellikle Bursa’dan gemi seyahati tercih ederek bize ulaşan çok misafirimiz var. “ diye ekledi.

Kruvaziyer turizmine Türkiye’nin her yerinden ilgi var
Arkas Holding Turizm Koordinatörü Nurdoğan Evliya, MSC Cruises gemilerinin 7-8 günlük yurtdısı tur programlarıyla tatil yapmayı seçen yolculara sürekli bavul açma kapama derdi olmadan 4-5 ülke gezme fırsatı sunduklarını belirterek “MSC Cruises gemileriyle Akdeniz incilerinden Kanarya Adaları’na Kuzey Avrupa turlarından Ege ve Adriyatik’e ve 2012 yılında rotalara eklenen Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar uzanan seyahatler sunuyoruz. Mayıs ayında deniz indirilecek yeni gemi MSC Divina, 6 Haziran 24 Ekim tarihleri arasında her Salı İzmir, her Çarşamba İstanbul hareketli Ege ve Adriyatik programını yapacak.“ dedi ve davetlileri her sabah başka bir ülkenin limanında uyanmanın zevkine davet etti.

Gecenin sonunda davete katılan misafirler arasında yapılan çekilişle iki kişiye MSC Divina gemisiyle muhteşem bir gemi seyahati hediye edilirken iki kişiye gidiş-dönüş Avrupa uçak bileti hediye etti. Ayrıca Arkas Otomotiv’den 10 kişiye Waxar’dan araç bakım paketi ile Arkas Sigorta’dan ise bir kişiye ferdi kaza sigortası hediye edildi. 

Editör: TE Bilişim