Karadeniz ve Akdeniz’de bulunan Arkas Line temsilcileri, geleneksel olarak düzenlenen acenteler toplantısı için İstanbul’da buluştu. Toplantıda 2011 yılının hedefleri gözden geçirildi.

Arkas Line’nın “Batı ve Doğu Akdeniz” ile “Karadeniz” acentelerinin bir araya geldiği toplantılar İstanbul’da 120 temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Arkas Denizcilik’in İzmir, İstanbul, Bursa ve Mersin şubelerinden yetkililerin de hazır bulunduğu toplantılara Yunanistan, İtalya, Fransa, İspanya, Cezayir, Fas, Mısır, Lübnan, Suriye, Tunus, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan ve Almanya’daki acenteler katıldı.

Mevcut hatların iyileştirilmesi ve yeni projeler geliştirilmesinde acenteler ile işbirliği ve sinerji büyük önem taşıyor. Bu nedenle düzenli olarak tekrarlanan bu toplantılar acenteler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi de amaçlıyor.
Hizmet kalitesini artırmaya yönelik kararların alındığı son toplantıda, müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için özellikle reefer (soğutmalı konteyner) ve open top (üstü açık-brandalı) gibi özel ekipmanlara yapılan yatırımların önemine dikkat çekildi. Bir sonraki acenteler toplantısının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Akdeniz ve Karadeniz'de düzenli hat taşıması sunan Arkas Line, gerçekleşen ekipman ve gemi yatırımları ile bölgedeki gücünü artırmayı ve müşteri memnuniyetini yükseltmeyi hedefliyor.
Editör: TE Bilişim