ARHAVİ TSO SEÇİMLERİ YAPILDI.

Arhavi TSO’DE 5 MESLEK GRUBUNDA YAPĞILAN SEÇİMLER TAMAMLANDI: ATIF KESİM 3 DÖNEM YENİDEN BAŞKAN

ARHAVİ-Bakanlar Kurulu ile 3 ay süreyle ertelenen oda ver borsalarda seçim heyecanı bütün hızıyla devam ediyor. Artvin’de faaliyetlerine devam 4 TSO’ dan biri olan Arhavi’de de TSO seçimleri oda toplantı salonunda yapıldı.

 325 TSO üyesinin 5 meslek grubunda oy kullandığı seçimlere 3. Dönem yeniden başkanlığa aday olan Atıf Kesim’in listesindeki adaylar kazandı. Buna göre 1 grup’ta Atıf Kesim ve Ali Uzun, 2 grupta Serkan Ergin ve Fikret Özgün, 3 grupta Murat Özbayrak ve Cengiz Özyılmaz, 4 grupta Hüsnü Doğan Hatinoğlu ve Hamdi Uyanık ve 5 grupta da Hasan Ayhan Ermiş ve Şener Atakan listelerinde seçimi kazanan isimler oldular.

 TOBB tüzüğüne göre oda meclisine seçilen 10 kişi arasında yapılacak 2’nci seçimde Oda başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri seçilecek. Geriye kalan 5 kişi de TSO meclisini oluşturacak. Meclis’de kendi içinde yapacağı seçimde meclis başkanı ve yardımcılıklarını seçecek. 3 tür oylama sonrası seçilen üyelerde odalardaki yeni dönem 4 yıllık faaliyetlerine başlamış olacak.

 Arhavi TSO’ da tek liste ile girilen seçimlerde de Atıf Kesim’in listesindeki adaylarda seçimleri kazanmış oldu. Böylece önümüzdeki hafta yapılacak 2 seçimlerde Atıf Kesim’in 3 dönem Arhavi TSO başkanlığına da kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: TE Bilişim