DTO’DA YENİ DÖNEM: İKİ ADAYIN YARIŞTIĞI BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİ 24 OY FARKLA İNANÇ KENDİROĞLU KAZANDI


ANTALYA (04.05.2013) – Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanlığı’na İnanç Kendiroğlu seçildi.

DTO binasında yapılan yapılan olağan genel kurulda Başkanlık için Ahmet Erol ile İnanç Kendiroğlu mücadele etti. 831 üyesi bulunan DTO seçimlerinde 505 üye oy kullandı. 20 meclis üyesinin belirlendiği seçimlerde İnanç Kendiroğlu’nun listesi 264, Ahmet Erol’un listesi de 240 oy alırken 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonrası Ahmet Erol, yeni başkanı kutlayarak başarılar diledi. Seçimlere gözlemci olarak katılan TOBB Başkan Vekili ve DTO Meclis Başkanı Halim Mete, yeni Başkan Kendiroğlu ile Ahmet Erol’u bir araya getirerek, seçimlerde kaybeden tarafın olmadığını denizcilik sektörünün kazandığını söyledi.
 
Önümüzdeki günlerde toplanacak olan DTO’nun yeni meclisi kendi arasında yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile Meclis Başkan ve yardımcılarını belirleyecek.

DTO yeni meclisi şu isimlerden oluştu:

‘’Vardakosta Denizcilik, İnşaat, İnşaat malzemeleri, İzo. Mad. Mim. Müh. Orm. Ürün. Petr. Eml, End, Mak. Turizm, Tic. San. Ltd. Şti., Hanefi Demirkıran, Yusuf Demirel, KOS Yat İşletmeciliği, Otelcilik Turizm. Tic. Ltd. Şti,  Akyol Denizcilik Taş. Turz. Tic. Ve San. Ltd. Şti, Serkan Yatçılık ve Seyahat Acenteliği, Turizm Tic. Ltd. Şti, Sude Su Sporları, Animasyon, Turizm Otelcilik, Rest. Yem. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Anılgan Otelcilik ve Turizm A.Ş., Akınlar Deniz Yat ve Doğa Sporları Malze. Turz. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Abdi Altılı, Tansal Marine Turizm Tic. A.Ş., S.S Yeni Liman Su Ürünleri Koop., Dem Denizcilik Mühendislik, Danş. Bilg. Özel Eğt. Hizm. Turz. Tic. Ltd. Şti., Nazar Seyahat Turizm, İnşaat, Taahhüt Gıda, Tekstil, San. Ve Tic. Ltd. Şti., Mehmet Koç, Mahmut Celal Önel, Tığlı Denizcilik Taşımacılık Emlak Turizm, İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Çıma Turizm Yat, Tekstil, İnş, San ve Tic. Ltd. Şti., Nuri Dumlupınar ve Asçimport Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

Halim Mete, kaybeden yok dedi tarafları biraraya getirdi... 

Editör: TE Bilişim