Antalya Deniz Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı!

Antalya Lara Bölgesindeki şıklığı ve kurumsal yapısı ile dikkat çeken yeni hizmet binasında üyelerine hizmet vermeye devam eden Antalya Deniz Ticaret odasının yeni hizmet binasına ait açılış kokteyli 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14.30 da gerçekleşti.

Antalya Deniz Ticaret Odasının yeni hizmet bina açılışına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı  Halim Mete, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) DTO Yönetim Kurulu Başkanı  Metin Kalkavan, Antalya DTO Başkanı Sayın B. İnanç Kendiroğlu, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile Antalya Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Antalya Protokolünün yanı sıra sektör temsilcileri katıldı.

Kurdele kesimi öncesi sektörün sorunlarına değinen İMEAK Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, "Yeni bina bölgemize hayırlı olsun. Antalya çok hızlı büyüyor. Üye sayısında çok ciddi artışımız var. Su sporları, teknecilerimiz, yatçılarımız bir tarafta, hızla büyüyoruz. Zaten çok uzun zaman burada kalmayacağız gibi görünüyor. Gelecekte daha büyük kendi yerimiz olan bir yere taşınmayı hedefliyoruz. Antalya çok önemli bir ilimiz. Gerek deniz turizminde gerekse turizmin farklı çeşitliklerinde büyük pay alan, çok güzel işler yapılan bir bölge. Sektörümüz geçen yıla göre çok çok iyi. İnşallah daha da iyi olacak" diye konuştu.

Açılışın ardından protokol, hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim