Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile AKP Genel Başkanı Yardımcısı Necati Çetinkaya, aileleriyle birlikte Alanya’da tekne turuna çıktılar.

Erkeklerin teknenin üst tarafında, kadın ve çocukların ise alt kısımda oturduğu 7 saatlik geziden önce teknenin dolaplarındaki alkollü içkiler kaldırıldı. 40 kişilik grupta kadınların oturduğu bölümde duvarlarda asılı bikinili turist kızların fotoğrafları da, gazete kağıtlarıyla kaplandı.

Yolculuk boyunca konuklara kaldıkları otelden gönderilen balık, et, meyve ve tatlılar ikram edilirken, kadınların bölümünde kadın garsonlar hizmet etti. Bakan Çiçek ile Çetinkaya, beğendikleri koylarda tekneyi durdurup yüzdü. ’Arif Kaptan 2’ gemisinin kaptanı Arif Özgül, AKP’li konuklarının 7 saatlik tur için 500 YTL ücret ödediklerini söyledi.

AKP’lileri taşıyan tekne, önce tarihi Kızılkule açıklarında demirledi. 2 saatlik mola sırasında AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya denize girdi. O sırada teknede kalan diğer erkekler ise tavla oynadı. İkinci mola Ulaş Plajı’ndaydı. Burada da Bakan Cemil Çiçek yüzdü. Hatta Çiçek, sahile çıkarak bir süre güneşlendi.

Tosmur beldesinin AKP'li Belediye Başkanı Musa Özdemir'in eniştesi Arif Özgül'e ait 95 kişi kapasiteli "Arif Kaptan 2" ile İncekum'dan Alanya'ya giden 40 kişilik grup yedi saat denizde kaldı.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim