Dünyanın en eski tersanesinin bulunduğu Haliç, eylülde düzenlenecek boatshow için süsleniyor. Süzer Fuarcılık'ın gerçekleştireceği etkinlikte, çekilişle her 100 bin ziyaretçiden birine tekne hediye edilecek

Altın Boynuz, tarihi şova hazırlanıyor
Tersane-i Amire yani Haliç Tersanesi, 9-18 Eylül 2011 tarihleri arasındaSüzer Fuarcılık tarafından düzenlenecek Haliç Boatshow'a ev sahipliği yapacak. Haliç Boat Show'un Satış ve Operasyonunu üstlenen Vira Ajans Genel Müdürü Murat Arslan, "Boat Show nihayet olması gereken yerde" dedi. Arslan, denizcilik sektörünün büyük bir gelişme yaşadığını ve BoatShow'un Haliç'in bu tarihi ve muazzam dokusu içinde nihayet olması gereken yerde düzenlendiği için mutlu olduğunu söyledi.

500 FİRMA, BİN TEKNE


1 milyondan fazla ziyaretçinin hedeflendiği Haliç Boat Show'a yerli ve yabancı, yaklaşık 500 firmanın ve bin teknenin katılımcı olacağını açıklayan Arslan, " Fuar 300bin metrekare kara alanı, 2'si dolu 1'i boş kullanılmak üzere 3 adet gemi havuzu, bin metrkar kıyı şeridi ve 70bin metrekare deniz üstü alan üzerinde konumlanacak. 10 gün boyunca, konser, gösteri, film-belgesel gösterimleri ve ulusal yarışmalarla, zengin bir ticaret, kültür ve sanat festivaline dönüşecek" dedi. Süzer Fuarcılık, yaptığı açıklamada, fuar sonunda yapılacak çekilişle her 100 bin ziyaretçiden birine tekne hediye edeceklerini ve Haliç Boat Show'da ziyaretçiler için ilk kez çok çeşitli promosyonlar ve sürprizler hazırladıklarını kaydetti. Fuar sebebiyle tersane içindeki 'endüstriyel kültür mirası' tarihi objeler de restore ve renove edilip fuar boyunca sergilenecek.

SEKTÖRE YENİ VİZYON

Her türlü VIP ve business center, teknik ve tasarımsal destek, catering, hosting, yönlendirme, danışma, iletişim, otopark, güvenlik, ilk yardım ve hatta çocuk kulübü hizmetlerinin yer alacağı fuar, sektöre bambaşka bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor.
Editör: TE Bilişim