Aliağa Denizciler Derneği'nde Yeni Dönem

Aliağa Denizciler Derneği, gerçekleştirilen olağan üstü seçimli genel kurul toplantısıyla yönetim kurulu, yedek üyeler, denetim kurulu ile denetim kurulu yedek üyelerini belirledi.

Aliağa’da denize ve denizcilere hizmet veren her kesimin sorunlarının çözümü amacıyla kurulmuş olan Aliağa Denizciler Derneği, gerçekleştirilen olağan üstü seçimli genel kurul toplantısıyla yönetim kurulu, yedek üyeler, denetim kurulu ile denetim kurulu yedek üyelerini belirledi. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Dernek Başkanı Kaptan Nuri Durak, derneğin kurucu üyesi ve başkanı olan Merhum Ergün Kayadeğirmeni’yi kaybetmenin üzüntüsü ile bir süredir faaliyetlere ara verdiklerini belirterek, “Başkanımızın bizlere bıraktığı emaneti daha ileriye taşımak gayesiyle olağan üstü seçimli genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Üyelerin geniş katılımıyla düzenlenen toplantıda, yönetim kurulu Başkanı Nuri Durak, Başkan Yardımcısı ise Birol Akgöz olarak belirlenirken; Mustafa Özdağ, Selim Kurnaz ve Arif Saral yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen isimler oldu. Toplantıda Yönetim Kurulu Yedek üyeliğine seçilen isimler ise Ufuk Yıldırım, Tarkan Avcı, Basri Dede, Fatih Eser, Murat Turunçel olarak belirlendi. Denetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçilen isimler, Taner Topkara, Fahrettin Şen ve Gürsoy Şen; Yedek Üyeler ise Mehmet Çaylak, Gürsel Sicilli ve Alphan Hazır oldu. Toplantıdaki konuşmasında, Denizcilik sektöründe yer alan kuruluşları bir araya getiren derneğin hizmetlerinin deniz ve denizci sorunlarının çözümüne yönelik misyonu ve sosyal sorumluluk girişimleri ile devam edeceğine vurgu yapan Başkan Durak, “Biz de varız diyen tüm deniz sever dostlarımızın desteğini ve önerilerini beklediğimizin bilinmesini isteriz. Toplantımıza teşrifleriyle bizlere destek olacaklarını hissettiren Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar’ı temsilen katılan Başkan Yardımcısı Sayın Raşit Özkan’a, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Amirliği yetkililerine, GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adem Şimşek’e, Uzmar Denizcilik Firmasını temsilen katılan Kaptan Murat Yılmazer’e ve Aliağa Ticaret Odası’nın toplantı salonunu bizlere tahsis eden Sayın Başkan Adnan Saka’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim