Alanya'ya 3. İsrail gemisi de bugün geldi. Hayfa Limanı'ndan yola çıkan ve İsrailli turist taşıyan Mirage-1 adlı gemiden 647 yolcu indi. Mossad ajanları yine iskelede kuş uçurtmazken, turistleri taşıyacak olan otobüslerde bomba araması yapılmasını istediler. Özel eğitimli köpekler otobüste bomba aradı.

2006 sezonunun 3. İsrail gemisi Alanya Limanı'na demir attı. Mirage-1 adlı gemi öğle saatlerinde İskeleye yanaştı. Limanda ise Mossad ajanları yine geniş güvenlik önlemi aldılar. Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise çevrede arama yaptı.

Mossad ajanlarının çevre incelemesi bitene kadar gemiden turistlerin inmesine yine izin verilmedi. 2 saatlik aramanın ardından turistlerin gemiden inmesine izin verildi. Ajanlar İsrailli turistleri taşıyacak olan otobüslerinde incelenmesi istedi. Bunun üzerine özel eğitimli polis köpekleri otobüs içinde ve bagaj kısmında arama yaptı. Gemiden toplu halde inen yolcular alış veriş için ilçe merkezine dağıldılar.

Mirage-1 adlı gemiden 647 İsrailli gelirken, bazıları alış-veriş için şehre dağıldı. Bir kısmı ise kendilerini bekleyen otobüslerle tarihi ve turistik yerleri gezmeyi tercih etti.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim