Alabora Olan Gemideki 3 Kişiden Birisi Kayıp

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Atık Demir Taşıyan ve İçinde 3 Kişi Bulunan Gemi Alabora Oldu. Alabora Olan Gemideki Amcaoğlu Oldukları Öğrenilen Abdullah ve Kadir Köseoğlu Kurtulmayı Başarırken, Nihat Tekdemir İse Kayboldu.
 
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde atık demir taşıyan ve içinde 3 kişi bulunan gemi alabora oldu. Alabora olan gemideki amcaoğlu oldukları öğrenilen Abdullah ve Kadir Köseoğlu kurtulmayı başarırken, Nihat Tekdemir ise kayboldu. Erdemir'den çıkan metal atıklarını toplayarak hurdacıya sattıkları iddia edilen 3 kişinin içinde bulunduğu gemi alabora oldu. Saat 17.30 sularında sandalla Erdemir'in metal atıklarını toplamak için denize açılan Abdullah ve Kadir Köseoğlu ile Nihat Tekdemir, sandalı doldurduktan sonra geri dönüş yapmak için yola çıktı. Ancak gemiye alınan metalin normalinden ağır olması sebebi ile gemi alabora oldu.

Gemi ile denize gömülen Nihat Tekdemir için Sahil Güvenlik tarafından arama çalışması başlatıldı. Nihat Tekdemir'e ulaşılamadı. Çalışmaların gece geç saatlere kadar devam edeceği belirtildi.
 

Editör: TE Bilişim