Türkiye'nin en bilinen ve güvenilir sigorta şirketi Aksigorta, deniz tutkunlarını da unutmadı. Tedbiri elden bırakmayanlar için Yat Sigortası’nı yenileyen, teminatlarını daha da genişleten Aksigorta ile artık denizden karaya, marinadan bakıma kadar yat sevdalılarının içi daha da rahat olacak.

Teminat Kapsamı Çok Geniş:

Aksigorta’nın yenilenen Yat Sigortası’nda;  fırtına, çarpma, çatma, karaya oturma ve alabora gibi tüm deniz ve kaza tehlikeleri, deprem, yıldırım, volkanik patlama gibi doğal afetler, kara, hava taşıt araçlarıyla, rıhtım, liman veya teçhizatlarıyla temas sonucu oluşan zararlar, yangın, infilak, korsanlık, denize mal atılması, yatın veya servis botlarının çalınması, enkaz kaldırma masrafları, yatın sebep olduğu bir kaza neticesinde 3.kişilerin can ve mal kaybı, makine veya teçhizatın çalınması başta olmak üzere birçok teminat sunuluyor.

Teminatların Kapsamı Genişletilebiliyor:

Yat sahipleri, isteğe bağlı olarak sigorta kapsamını daha da genişletebiliyor. Bu kapsamda; savaş, grev, lokavt, alıkoyma, terörizm gibi sebepler nedeniyle oluşabilecek kayıp ve hasarların yanı sıra,  kaptan, mürettebat ve misafirler için ferdi kaza ya da yasal ve cezai sorumluluk kapsamında yat sahibine gelebilecek hukuki savunma masrafları, makine kırılması, elektronik cihaz, çevre kirliliği, kişisel eşyalarınıza gelecek zararlar  ya da 7 gün 24 saat hizmet veren Yat Yardım Hizmeti gibi ek hizmetlerden faydalanabiliyor.

Editör: TE Bilişim