Ağustos Gurur Ödülü Kerem Ayanoğlu'na

Ağustos 2007 Ayında Paris Liman Devleti Kontrolleri kapsamında Yunanistan'ın Volos limanında yapılan ayrıntılı denetlemelerden 0 eksikle çıkan Kerem Ayanoğlu gemisi, sizlerden aldığı 1088 oyla "Ağustos Gurur Madalyası" nı almaya hak kazandı. Kerem Ayanoğlu  gemisi Kaptan, Zabitan ve Mürettebatını, kara personelini, armatör ve işletmecilerini kutluyoruz.

Ödüller Ocak 2008'de verilecek

DenizHaber tarafından başlatılan "Gurur Madalyası" girişiminde her ay Liman Devleti Kontrollerinden deficiency (eksiklik) bulunmadan çıkan Türk Bayraklı gemilerden bir tanesi okuyucuların oylarıyla seçilecek.

12 ayın birincilerine "Gurur Madalyaları" Ocak 2008 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı, Denizcilik Müsteşarlığı ve Deniz Ticaret Odası'nın davet edileceği görkemli bir ödül töreni ile verilecek.

Ödül; öncelikle birinci seçilen geminin Kaptanına verilecek. Kaptanın katılamaması halinde ödül onun adına geminin bağlı bulunduğu şirket yetkililerine de verilebilecek.

Bu girişimin sektör içerisinde bir ivme yaratarak "başarılı olanı ödüllendirme ve başarılı olmaya özendirme" yönünde pozitif enerjiyi yayması bekleniyor.

DenizHaber.Com

Kerem Ayanoğlu gemisinin denetlenme detayları:

KEREM AYANOGLU

Inspection details :
Date of first boarding :13/08/2007
Date of final boarding :13/08/2007
Port of inspection :Volos, Greece.
Type of inspection :More detailed inspection
Nb of deficiency(ies) :0
Ship's particulars at the time of inspection :
IMO number :7364273
Name :KEREM AYANOGLU
Flag :Turkey
Callsign :TCIY
Ship type :General cargo - multipurpose ship
Gross tonnage :1998
Keel date :1973
Classification society :
- Class certificate issued by Turkish Lloyd (TL), classification society responsable for issuance of class certificate as at date of first boarding
Statutory certificates :
- International Air Pollution Prevention Cert is issued by Turkish Lloyd (TL) last survey in Turkey on 09/07/2007 by Turkish Lloyd (TL)
- Document of compliance (DoC) is issued by Turkish Lloyd (TL) last survey in Turkey on 18/01/2007 by Turkish Lloyd (TL)
- International ship security certificate is issued by Other (Class Not Specified) last survey in Turkey on 17/07/2006 by Other (Class Not Specified)
- Safety management certificat (SMC) is issued by Turkish Lloyd (TL) last survey in Turkey on 10/07/2006 by Turkish Lloyd (TL)
Ship manager
- YILMAZ DENIZCILIK VE TIC. LTD., Yildizbakkal, Ismail Hakki Sok. Pehlivan Ishani No. 7 K.4 Kadikoy, Istanbul, Turkey
Areas inspected :
- Accommodation and galley
- Engine and steering room
- Navigation bridge
- Outside decks and forecastle
Operational controls carried out
- Emergency fire pump
- Emergency steering
- 15 ppm OWS tested

Bırakılan Yorumlar:

serhat kant
gönderdi: 9-Oct-2007 17:02
kendi çalıştığım geminin böyle güzel bi ödülü almasını isterim
hakan
gönderdi: 28-Sep-2007 20:10
burada yapılan oylamalar gercekcı degıl ve gercegı yansıtmıyor kaldıkı son model gemıler puan alamasken mıladı gecmıs oldukca eskı gemıelr oylamada yuksek oy alıyor nedense burdakı oylamaylada ayın gemısı secılmesı mantıksız cunku herkes kendı gemısını bırıncı yapabılmek ıcın oylamalardakı yuzdelerdemde goruldugu gıbı kendı gemıelrını bırıncı yapabılmek ıcın modemlerını ac kapa yaparak bu sekılde fazladan oy kullanarak yuksek oyda gorunmektedırler cunku modemı her acıs ve kapatısta farklı ıp numarsaı gorundugu ıcın sıstemde bunu yenı bır bılgısayar olarak algılamktadır.bunu duzeltmessenız burdakı oylamanın gercekcı olması ımkansız
koray
gönderdi: 12-Sep-2007 14:32
Kerem Ayanoğlu (1973) 37.88 % (730)
Kuruoğlu Kardeşler II (1989) aksam bu gemmılerın oyu brını 368 bırnı 468 bız normal sartlarda yarıyourz alfa sun olarak bizce ıyı ızleyın anketı ıyı calısmlar
MURAT
gönderdi: 10-Sep-2007 20:19
KENDİ FİKRİMCE EN ESKİ GEMİ İSMET ATASOY VE ONA RAĞMEN HATASIZ BENCE BU ÖDÜLÜ HAK EDİYOR.
Editör: TE Bilişim