Adem Şimşek "Halkın Beklentisi Yüksek"

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini (GEMİSANDER) ziyaret ederek Başkan Adem Şimşek ile buluştu.

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini (GEMİSANDER) ziyaret ederek Başkan Adem Şimşek ile buluştu. Aliağa da etkin çalışmalar yürüten ve Türkiye ekonomisine ciddi katkıları olan bir derneği ziyaret etmekten ve fikir alışverişi yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Tamer Karaman Aliağa’nın sivil toplum kuruluşlarının fikirleri ve yönlendirmeleri ile daha da sağlıklı büyüyeceğini ifade ettiği konuşmasında Aliağa da bulunan gemi geri dönüşüm sektörünün Türkiye de tek olduğunu ifade ederek, özellikle çelik ve demir hammaddesi üretiminde geri dönüşümün önemli olduğunu belirterek “Sadece hurda temini ile ekonomik anlamda katkı vermenin ötesinde çevresel olarak ta ciddi katkılarınız var. Sektörün daha iyi yerlere gelmesi konusunda verdiğiniz çabaları yakından takip ediyorum ve destekliyorum.” Dedi. 2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirterek “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın, derneklerimizin, sivil toplum örgütlerinin kısacası her kesimin beklentilerini iyi anlamak gerekiyor.” dedi.

TAMER KARAMAN “ SİYASET TOPLUMUN BÜTÜN DİNAMİKLERİNİN KATILIMI SAĞLANABİLDİĞİ ÖLÇÜDE BAŞARILI OLUR”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman her ziyaretinde ve gerçekleştirdiği buluşmalarda değindiği konulardan en önemlisi olan birlikte yönetebilme anlayışına Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğini (GEMİSANDER) ziyaretinde de vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti. Tamer Karaman “ Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilir. Kent yaşamının bire bir içerisinde olan bu örgütler ve dinamikler yönetimde mutlaka olmalılar, fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler. Genç bir siyasetçi olarak bu dinamiklere kayıtsız kalmayacağım. Yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalara yön vereceğim.” Diye konuştu

ADEM ŞİMŞEK “SİYASET HALKIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAK FİKİRLER VE PROJELER ÜRETMELİ, ÜRETİLEN PROJELERE DE DEĞER VE DESTEK VERMELİ”

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Başkanı Adem Şimşek de ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek Türkiye’nin tek gemi geri dönüşüm bölgesinin Aliağa da bulunmasının önemine işaret etti ve sektörün geldiği durumu anlattı. Adem Şimşek “ Bölgemiz Bakanlar Kurulu kararı ile sektöre ayrılmıştır. Yıllardır burada faaliyet gösteriyoruz ve ekonomiye, istihdama ve çevreye katkı koyuyoruz. Biz çalışma ve iş hayatı konusunda çok ileri seviyelere geldik. İnsan sağlığı ve çevre adına önemli yatırımlar yaparak kendimizi geliştirdik ve birçok dünya ülkesinin standartlarının üstüne çıktık. Hala halletmemiz gereken sorunlar yok mu tabi ki var. Bilinç ve farkındalığı yüksek bir derneğiz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sıkıntılarımız tam olarak bitmiş değil. Siyasete soyunan tüm arkadaşlarımızdan büyüklerimizden fikir üretmelerini, projeler üretmelerini ve üretilen projeleri dikkate alarak gerektiğinde de destek vermelerini bekliyoruz. Bu bölgede yıllardır su sorunumuzu halledebilmiş değiliz. Yangın söndürme aracımız var ama suyu Aliağa dan almak zorunda kalıyoruz. Yerel yönetimler ile işbirliğimiz hep vardı ve devam edecek. Biz Aliağa’nın ve Türkiye’nin önemli bir sektörüyüz ve bunun farkında olunmasını bekliyoruz. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Aliağa kazansın Ülkemiz kazansın istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim