Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetici ve üyeleri,  sektörden davetlilerin de katılacağı 'Özlem Yemeğinde" dün akşam buluştu.

Amacı; "2011 yılına veda etmek, yeni yılı karşılamak ve bu vesile ile dostlarla güzel bir akşam geçirmek" olarak belirlenen Özlem Yemeğine sektörün çeşitli kesimlerinden davetliler, Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü Cemalettin Şevli, Dernek Başkanı Ruhi Duman ve Denizcilik medyasından temsilciler katıldı.

Derneğin Kılıç Ali Paşa Mahallesi İlyas Çelebi Sokak No: 23 te bulunan yeni binasında düzenlenen yemek saat 18:30 da kokteyl ile başladı ve yemekle devam etti. Yemekte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı  Bakanlığı Müşaviri (Bölge Müdürü) Cemalettin Şevli ve Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkanı Ruhi Duman konuklara hitap ettiler.  Dernek Başkanı Ruhi Duman, katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaparak yeni binalarının yapımına katkıda bulunanlara ve Yemeğe katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Duman; "Bu akşam çok heyecanlıyım, çünkü derneğimiz 110 yaşına girdi ve yeni mekanında ilk defa üyeleriyle biraraya geldi. Bundan sonra inşallah daha fazla beraber olacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim