TURGUT KIRAN DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU’NDA 4. KARİYER GÜNLERİ ARKAS DENİZCİLİK İLE DEVAM EDİYOR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu, 4. Kariyer Günleri kapsamında 19 Kasım 2014 Çarşamba günü ARKAS Denizciliği ağırladı.

Kariyer Günleri gerek sektörü tanıma, gerekse staj bulma açısından genç zabit adayları için büyük fırsat teşkil ediyor. Oturuma Arkas Denizciliği temsilen İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Ferit Gökdeniz katıldı.

Genç zabit adaylarının büyük ilgi gösterdiği konferansta Sayın Gökdeniz, ilk olarak şirketin tarihçesi ve gemiler hakkında geniş bilgiler verdi. Okulumuza gelişinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Gökdeniz okulumuzdaki denizcilik geleneğine verilen önemden ve mevcut hiyerarşik yapıdan duyduğu memnuniyeti zabit adaylarına aktardı. Samimi bir ortamda geçen oturumda şirket tanıtım filmi izlendi.

Ardından yapılan tanıtım sunumunda Arkas’ın geçmişi, sefer bölgeleri, şirket bünyesindeki zabitlerin okulları gibi bilgilere yer verildi. Şirketin stajyer politikasından da söz eden Sayın Gökdeniz, stajyerlere verdikleri önemi ve onlarla uzun vadede çalışmayı hedeflediklerini ifade etti. Stajyerlerden beklentilerini de anlatan Sayın Gökdeniz toplantının sonlarına doğru genç denizcilere tavsiye ve öğütlerde bulundu. Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Kaptan Sayın Ferit Gökdeniz öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Oturum sonunda Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu öğrencilerinin teşekkür plaketini kabul eden Sayın Gökdeniz ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gayet sıcak bir ortamda geçen oturum toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Haber: Halil Gezen

Editör: TE Bilişim