Deniz severleri 23-24 Nisan tarihlerinde yelken, deniz ve rüzgârla buluşturacak.

İlk gün tekneler doğal rotada…
23 Nisan Cumartesi günü tekneler saat 12:00’de Marmara Yelken Kulübü/Caddebostan önünden start alacak. Tekneler doğal rotada Adalar parkurunda yarıştıktan sonra, Marinturk İstanbul City Port önünde finish verecek.

Karada yarış severleri müzik eşliğinde Cafe Crown, Çamlıca, Komşufırın, Piyale, Saka ve Superfresh ikramlarıyla karşılayacak. Peugeot Tekoto ise 508 test sürüşüyle davetlileri mest edecek.

Tekneler bugüne özel L pontonuna ücretsiz bağlanacak. Akşam 19:00’da Kalamış’taki Kalamış Yelken Kulübü önüne servis organize edilecek.

İkinci gün kupa töreni ve konser merakla bekleniyor…
24 Nisan Pazar günü 08:30’da yarışçılar servisle Kalamış’taki Kalamış Yelken Kulübü önünden Marinturk Istanbul City Port’a gelecek.

Saat 11:00’da günün ilk şamandıra(rüzgartaltı-rüzgarüstü parkur) yarışının startı verilip gün boyu Marinturk İstanbul City Port’tan yarış izlenebilecek ve yarışı izleyenleri, müzik eşliğinde Cafe Crown, Çamlıca, Komşufırın, Piyale, Saka ve Superfresh ikramlarıyla, Peugeot Tekoto ise 508 test sürüşüyle karşılayacak.

Merakla beklenen kupa töreni Peugeot Tekoto kokteyl ikramı ve GISBIR Mariner’s Club katkılarıyla saat 18:00’de başlayacak ve akabinde Erhan Tekyıldız konseri gerçekleşecek.

Saat 21:00’de ise servisler yarışçıları Kalamış’taki Kalamış Yelken Kulübü önünde bırakmak için harekete geçecek.

Ödüller göz dolduruyor…
6 sınıfta 18 tekneye ödüllerinin verilmesinin yanı sıra, Marinturk İstanbul City Port, birinci tekneye ücretsiz çekme-atma, alt yıkama ve 3 gün karapark, Sportworks firması birinci tekneye 300.-TL’lik Helly Hansen hediye çeki ve Baytekin firması da birinci tekneye Garmin Etrex H el telsizi hediye edecek.

Editör: TE Bilişim