25. kez düzenlenen olan Posidonia 2018 Uluslararası Gemicilik Fuarı Başladı

‘Posidonia 2018 Uluslararası Gemicilik Fuarı’ Posidonia Cup 2018 Yelken Yarışı'yla başladı. Yarışa; Faliro Koyu’nda 60 yat, 600’den fazla mürettebat ve profesyonel denizciler katılım gösterdi. Coşku ve heyecan dolu geçen yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

25. kez düzenlenen olan Posidonia 2018 Uluslararası Gemicilik Fuarı, 2016 yılında bin 461’i farklı ülkelerden olmak üzere bin 825 katılımcıya ev sahipliği yapmıştı. Fuar Atina Uluslararası Havaaalanı kompleksinde bulunan Metropolitan Expo Center’da gerçekleştiriliyor.

Posidonia 2018 Uluslararası Gemicilik Fuarı; Yunanistan Denizcilik Bakanlığı, Yunan Armatörler Birliği ve Yunanistan Deniz Ticaret Odası tarafından destekleniyor.

Uluslararası fuarda; LNG nakliyesi, enerji taşımacılığı, balast su arıtma, sap ve nakliye, Kore-Yunan denizcilik işbirliği Avrupa limanlarını korumak, dijital dönüşüm enerji ve sevkiyat gibi önemli konularda sektörün önde gelen temsilcileri sunum gerçekleştirecek.

İki yılda bir gerçekleştirilen fuara; Arjantin, Avustalya, Belçika, Mısır, Estonya, Ukrayna, Portekiz, Tunus, Norveç, Meksika, Polonya, Güney Kore, Türkiye, Brezilya, Güney Afrika, Monako, İsviçre, Tayvan, Vietnam, Japonya, Fransa, Panama ve Endonezya gibi dünyanın dört bir tarafındaki ülkelerin temsilcilerinin katılım göstermesi bekleniyor.

Dünyanın önde gelen gemi inşa ve denizcilik fuarlarından biri olarak gösterilen fuara, armatörler, tedarikçiler ve finans uzmanlarına kadar denizcilikle ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin katılım göstermesi bekleniyor.

Katılım gösterenler, gemi inşa ve tersane endüstrisi, yeşil nakliye, navigasyon, limanlar, denizcilik hizmetleri, deniz güvenliği, deniz araştırmaları, deniz biyo ekonomisi ve deniz ekipmanları konularında işbirliği yapma imkanı bulacak.

Editör: TE Bilişim