İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin 20.’Sini Düzenlediği Kariyer Günleri Başladı

20. Geleneksel Kariyer Günleri Beşiktaş Denizcilik'in katılımıyla başladı. Beşiktaş Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Niyazi Kocabey, Filo Müdürü Adil Özkan ve İnsan Kaynakları Müdürü Yardımcısı Cansu Erdoğan katıldı.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterilen konferansta, insan kaynakları müdürü Niyazi Kocabey konferansa Beşiktaş Denizcilik'i tanıtarak başladı. Gemilerin özellikleri, çalışanların durumu ve stajyer politikası hakkında bilgi verilerek devam eden konferansta özellikle çalışanların deniz hayatında uzun süre çalışması gerektiği üzerinde duruldu. Sn. Özkan ve Sn. Kocabey denizde çalışma süresinin bir kaç yılla sınırlandırılmaması gerektiğini vurguladılar.

Soru cevap bölümü ile devam eden konferans Beşiktaş Denizcilik'in bu seneki stajyer kadrosunu açıklamasıyla sona erdi. Konferansın ardından kokteyle katılan öğrenciler, şirket yetkilileriyle bire bir görüşerek Beşiktaş Denizcilik hakkında daha fazla bilgiye sahip oldular. Kokteylin ardından Beşiktaş Denizcilik yetkilileri okulumuz öğrencileri tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim