17. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ KONUĞU DENSA DENİZCİLİK

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında bugünün misafiri Densa Denizcilik oldu.

Densa Denizcilik’i temsilen ,Personel Departmanından Erdim KARAKOÇ ve Hakan ALKAN ,Makine Enspektörü Zülal BÜYÜKSOY ,Güverte Enspektörü Burak ÖZER ,ISM menager ve şirket güvenlik zabiti Sinan Cangül katıldı. Konferansa katılan Densa Denizcilik yetkilileri kısaca kendilerini tanıttıktan sonra şirket hakkında önemli bilgiler verdiler

Filosu 18 kuru yük ve 3 tanker gemilerinden oluşan Densa Denizcilik , önümüzdeki yıllarda filosunu büyütme yönündeki hedeflerini öğrencilerle paylaştı ve bu noktada Ocak 2015’te alınacak yeni bir tanker gemisi ile filosunu 22 gemiye çıkartacağını belirtti.Şirket ayrıca stajyere verdiği önemi ve stajyerden beklediği özellikleri katılımcılara iletti.Şirket yetkililerin konuşmalarından sonra soru cevap şeklinde devam eden konferans , katılımcı öğrencilerin şirket hakkında akıllarında kalan sorulara cevap bulmasıyla sona erdi.

Belli bir tecrübeye ulaşmadan karadaki iş imkanlarına yönelmemek gerektiğini vurgulayan şirket yetkilileri Densa Denizcilik'te çalışmanın öğrencilerin kariyer süreçlerine katkıda bulunacağına değindi Densa Denizcilik temsilcileri konferansın ardından Kariyer Kulübü’nün organize ettiği kokteyle katılarak Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin şirket hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorularını birebir cevapladılar. Organizasyon sonunda temsilciler okuldan ayrılırken öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim