İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü'nden DenizHaber.Com'a gönderilen yazılı açıklama şöyle:

 

 

"İtü Df Kariyer Kulübü olarak düzenlediğimiz 14. Geleneksel Kariyer Günleri 19 Mart 2012 ve 11 Mayıs 2012 tarihleri arasında her hafta en az 1 şirket ağırlamak üzere 9 hafta boyunca devam edecektir. Bu süre zarfında maksimum sayıda şirket ağırlanmaya çalışılacaktır.

Davet edilecek şirketler Kariyer Kulübü üyelerimiz ve okul öğrencilerimiz tarafından sitemiz üzerinde yapılan anketle belirlenecektir. Davet edilecek şirketlerde Okulumuz öğrencilerinin en büyük sıkıntısı olan kısa yaz stajıimkanı sağlama kriteri aranacaktır.

Her hafta kulübümüzün yayınlayacağı bültenlerde o hafta içerisinde okulumuzda ağırlanacak olan şirketlerle ilgili genel bilgiler yer alacak ve öğrencilerin şirket okula gelmeden önce şirket hakkında ön bilgisinin olması sağlanacaktır. Ayrıca bu bültenlerde denizcilik sektörü ve eğitimi ile ilgili bilgilerde yer alacaktır.

Oylama 17.03.2012 Cuma günü saat 17:00'da bitecektir. Ankette en çok oy alan şirketler öncelikli olarak davet edilecektir. Daveti kabul eden şirketler okulumuzda ağırlanacaktır. Ayrıca ankette yer alan "Diğer" seçeneğini işaretleyen kişiler bu yazıya yorum yazarak gelmesini istediği şirketi yazabilir.

Önemli Not: İlk dönem düzenlenen Kariyer Günlerinde Uzun staja çıkarabilecek şirketlere öncelik verilmektedir. İkinci dönem düzenlenen Kariyer Günlerinde Kısa Staja çıkarabilecek şirketlere öncelik verilmektedir. Şirket belirtirken lütfen bu kriteri dikkate alınız.
 

 

 

İlk dönem düzenlenmiş olarak Kariyer Günlerine katılan şirketleri farklı şirketlere ulaşabilmek maksadıyla listeye yazmadık. Ama talep olursa yine davet edebiliriz. İlk dönem düzenlenmiş olan kariyer günlerine katılan şirketler:Beşiktaş grubu, Dünya Denizcilik, Mardaş, İnce Denizcilik, Arkas, Genel Denizcilik, Ya-Sa, Turkon .

 

Ankette Oy kullanmak ve Detaylar için Tıklayınız: http://www.itudfkariyerkulubu.com/"

 

Editör: TE Bilişim