13.Ulusal Denizkızı Kongresi Başlıyor
 
Denizci Öğrenciler Derneği tarafından 1999’dan bu yana her sene gerçekleştirilen Denizkızı Kongresi 13.kez Denizcilik sektörü ile Denizcilik öğrencilerini bir araya getiriyor.

 Türkiye ve yurtdışından büyük katılım beklenen 13. Ulusal Denizkızı Kongresi, 12-15 Nisan tarihleri arasında İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin ev sahipliği ve Total-Lubmarine ana sponsorluğu ile  İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin dönem başkanlığı altında Çeşme Kerasus Otel’de gerçekleşecek.
 
12 Nisan Perşembe saat 13.00 da gerçekleşecek açılış töreni başlayacak kongre 15 Nisan tarihinde sonuç calıştayı ile son bulacak.

Denizcilik, Gemi İnşaa ve Deniz ve Liman İsletme öğrencilerinin katılacağı kongrede denizcilikteki son gelişmelerin yer alacağı seminerler ve öğrencilerin denizcilik hakkındaki projeleri, gorusleri ve sorunlarını anlatacağı calıştaylar yer alacak. Ayrıca kongrenin sonunda öğrencilerin gorusleri sektöre rapor olarak bildirilerek 13 yıldır olduğu gibi bu senede öğrencilerin sorunları ve bu sorunlara karşı ürettikleri çözüm önerileri sektör ile buluşmuş olacak.

13. Ulusal Denizkızı Kongresi'ne tüm denizcilik camiası davet edilmiş olup,  kongre İzmir/Çeşme Kerasus otelde yapılacaktır.
Editör: TE Bilişim