1. Digital Ship Türkiye Konferansı,1 Aralık 2011 tarihinden  Istanbul, Ingiltere Baskonsolosluğunda yapılacak.

İngiltere Başkonsolosluğu bünyesindeki İngiltere Ticaret ve Yatırım Müsteşarlığının (UK Trade & Investment) olarak ev sahipliği yapacağı “1. Digital Ship Türkiye Konferansı” nın 1 Aralik 2011 tarihinde gerçekleşecek.

Digital Ship Türkiye Konferansı Türkiye2de ilk defa gerçekleşecek.

Gemicilik sektörünün önde gelen yöneticilerini bir araya getirecek Digital Ship Türkiye Konferansı’ nda gemi inşasında bilişim, iletişim ve teknoloji alanındaki gelişmeler ve bu gelişmelerin bilişim endüstrisinin büyümesine olan katkıları tartışılacak.

Digital Ship Hakkında:


Digital Ship, denizcilikte bilişim, uydu iletişimi, teknik, elektronik ve navigasyon alanında çalışan yöneticilerin dünyadaki son gelişmeleri takip etmek icin başvurdukları dünyanın önde gelen yayınlarından ve etkinliklerinden bir tanesidir.

Digital Ship etkinliği her sene Singapur, Atina, Hamburg, Bergen ve Kore’ de düzenlenmektedir ve konferanslardan her birine dünyanın farklı yerlerinden ortalama 200 kıdemli delege katılmaktadır.  Bu sene Türkiye’ de ilk defa düzenlecek bu etkinliğe dünyanın önde gelen firmalarından 100’ ün üzerinde katılımcı ve uzman bekleniyor.

Editör: TE Bilişim