Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda sürücülerin bilgilendirilmesi amacıyla ‘Trafik Güvenliği Konulu Spot Film Yarışması’ düzenlenecek.
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca TÜVTÜRK’ün sponsorluğunda trafik güvenliği konusunda sürücülerin bilgilendirilmesi ve trafikte doğru davranışların kazandırılması ile elde edilecek materyallerin bilgilendirme çalışmalarında kullanılması amacıyla “Trafik Güvenliği Konulu Spot Film Yarışması” düzenleyecek. Eserlerin teslimi 29 Şubat 2016’dan başlayıp, 3 Ekim 2016’ya kadar sürecek. Yarışmanın sonuçları ise 24 Ekim 2016 tarihinde açıklanacak. Yarışma sonunda birinciye 20 bin, ikinciye 15 bin, üçüncüye 10 bin verilecek. Ayrıca yarışmada jüri özel ödülü ve teşvik ödülüne de 5 bin TL verilecek.
Söz konusu yarışma gerçek, tüzel kişi ve yaş grubu gözetmeksizin bireysel ve toplu halde herkesin katılımına açık olacak. Yarışmada dereceye girecek eserlere verilecek para ödül miktarları, eserlerin jüri tarafından değerlendirilmek üzere elden, kargo veya posta yolu ile gönderilebilecek. Yarışma şartları ve yarışmayla ilgili tüm detayların Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı’nın internet adresinden ulaşılabilir.
Kaynak: iha