Liberya Bayrağı Gaz ve Offshoreda da Çok İddialı

Liberya Bayrağı'ndan yapılan açıklamaya göre şirket yeni dönemde sondaj gemilerinden gelen talepler doğrultusunda Offshore ve Gaz Teknolojileri Departmanı'nı hayata geçirdi.

Deniz taşımacılığında en hızlı büyüyen bayrak olan Liberya; Offshore ve Gaz Teknolojileri Departmanı’nı kurdu. Bu girişimle 2018’de ciddi şekilde büyüyen Liberya bayrağının offshore ve doğalgaz sektöründe daha da güçlenmesi bekleniyor.

Offshore alanında lider bayraklardan olan Liberya, oluşturduğu ABD merkezli OffShore ve Gaz Teknolojleri Departmanıyla ticari ve teknik anlamdaki tüm birikmiyle üyelerine destek verecek.

Bu departmanın başındaki Kaptan Stephen Bomgardner, endüstryel denzcilik ve sondaj teknolojleri konusunda tecrübeli bir isim. Liberya Bayrağı Uluslararası Denizcilik Şirketi’nin Amerika’daki CCO’su Alfonso Castllero yaptığı açıklamada Liberya bayrağının Offshore’a girmesnin iki sebebinin olduğunu söyledi. Castllero, sondaj gemilerinden yapılan taleplerin artması ve offshore alanındaki tecrübelerni ilerleterek, bu yöndeki taleplere daha rahat cevap verebilmenin kararda etkili olduğunu söyledi.

Castllero ayrıca yüzde 9.8 gibi yüksek bir büyüme yakalayan Liberya bayrağının 2018’n ilk yarısında en yakın rakibinin üç katından daha fazla büyüdüğünü söyledi.

Editör: TE Bilişim