Denizli’de yaşayan kas hastası 12 yaşındaki Kubilay’ın en büyük hayallerinden biri gerçek oluyor. Galatasaray’ı statta izlemek isteyen minik Kubilay için Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan devreye girerek, minik Kubilay’ı Fenerbahçe maçına götüreceklerini açıkladılar.
Denizli’nin Karaman Mahallesi’nde yaşayan Hasan-Tuba Yiğit çiftinin çocukları Kubilay Yiğit, 18 aylıkken havale geçirmesinin ardından kas hastası olduğunu öğrendi. Bunun üzerine tedavisine başlanan Kubilay Yiğit’in büyüdükçe yürüyemediği görülürken İzmir ve Ankara’da çeşitli hastanelerde çare arayan aile son olarak Konya’daki bir fizik tedavi merkezine giderek tedaviye başladı. Bu sırada maddi olarak sıkıntı yaşayan Kubilay için ailesi vatandaşlardan yardım beklerken, Kubilay Yiğit ise çok sevdiği Galatasaray’ın maçına gitmenin hayalini kuruyordu. Yapılan haberi gören Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan bu duruma kayıtsız kalmadı. Haberin ardından aileye ulaşan Ultraslan yetkilileri, aileyi Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe maçına davet etti. Bunu duyan Kubilay büyük mutluluk yaşarken, Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan’ın Denizli’deki temsilcileri de Kubilay’ı evinde ziyaret etti. Kubilay’a taraftar atkısı, Galatasaray forması, bileklik ve krampon hediye eden taraftarlar Kubilay ve ailesiyle bir süre de sohbet etti.
Galatasaray maçına gideceği için çok mutlu olduğunu belirten Kubilay Yiğit, "Benim en büyük hayallerimden biriydi Galatasaray’ı statta izlemek. Benim sesimi duyanlara teşekkür ederim. İnşallah güzel anlar geçiririm" dedi.
Ultraslan Denizli temsilcilerinden Ertan Gündoğan ise, "Biz haberi okuduğum zaman çok etkilendik. Gönül verdiğimiz sarı kırmızıya bağlı olan bu kardeşimizi merkezimizle de konuşarak Fenerbahçe maçına götürmek istediğimizi aileye ilettik. Onlar da çok sevinerek kabul ettiler. Mart ayında oynanacak maça Kubilay kardeşimizi götüreceğiz. Onu bir nebze de olsa mutlu edersek mutlu oluruz" diye konuştu.
Kaynak: iha