AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde açıklanan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde yer aldı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde açıklanan yeni Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde yer aldı. Karaaslan böylelikle 6. kez MKYK’da yer almış oldu.

Çiğdem Karaaslan kongre sonrasında yaptığı açıklamada, ’’Olağanüstü kongremiz geçmiş kongrelerimiz gibi yine büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından AK Parti’ye gönül veren on binler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği tarihi güne şahitlik etmek için Ankara’ya akın etti. Yaşanan büyük coşku salona sığmadı. Ülkemiz tarihi günlerinden birisini yaşadı. Nisan referandumunun ardından Cumhurbaşkanımız beşinci çocuğum dediği ve kurucusu olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’ne 2 Mayıs’ta yeniden üye olmuştu. Gerçekleşen olağanüstü kongre ile Cumhurbaşkanımız 998 gün sonra AK Parti’ye tüm delegelerin desteğiyle bugün yeniden genel başkan seçildi. ’Yeni Atılım Dönemi’ sloganıyla 2023 hedeflerine doğru liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ilerleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi milletimizle birlikte artık ihya ve inşa dönemindeyiz. Kurulduğumuz günden bu yana milletimizi hayal kırıklığına uğratmadık, bundan sonra da uğratmayacağız. Olağanüstü kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Kaynak: iha