ECCO, shape koleksiyonunu Ece Begüm Yücetan, Cansu Melis Karakuş, Elif Ölker ve Ezgi Avcı’nın modelik yaptığı defile ile tanıttı. Geceye, Pascal Nouma da katıldı.
Danimarkalı ayakkabı ve deri markası ECCO, yeni shape koleksiyonunu düzenlediği defileyle tanıttı. ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda’nın ev sahipliği yaptığı gecede, Ece Begüm Yücetan, Cansu Melis Karakuş, Elif Ölker ve Ezgi Avcı modellik yaptılar. Defilede modeller şık olduğu kadar yüksek teknolojisiyle dikkat çeken ayakkabıları sundular. Defile ve kokteylin bir arada olduğu akşama katılan ünlüler arasında Pascal Nouma da vardı. ECCO, 2016 sonbahar/kış koleksiyonu ’Kadınlar dünyayı güzelleştiriyor, biz ise onların ayakkabılarını’ sloganıyla yola çıkarak, ’shape koleksiyonu’ ile yüksek topuktan vazgeçemeyen kadınlara gerçek bir devrim sunacağı kaydedildi.
ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, yeni shape koleksiyonu ile ilgili, "Günümüz modern kadını şık görünmek istemekle birlikte rahat da etmek istiyor. ECCO’nun üstün teknolojisi bu yüzden şık görünmek kadar iyi de hissettiren yenilikçi topukları yarattı. Shape koleksiyonu trend, moda ve konforun mükemmel uyumudur. Ben bu koleksiyon ile Türk kadınının ayakkabıya bakış açısının değişeceğine inanıyorum" dedi.
Kaynak: iha