Tekirdağ’ın Saray ilçesinde film sahnelerini aratmayacak romantik bir evlilik teklifi yaşandı. Evlilik teklifi alan genç kız mutluluktan ne yapacağını şaşırdı.
Saray ilçesinde bir restoranda çalışan Zekeriya Bayhan, kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için arkadaşlarının da yardımıyla Atatürk Meydanı’nda organizasyon düzenledi. Zekeriya Bayhan kız arkadaşı Tuğba Bayar iş yerindeyken, arkadaşlarıyla sürpriz evlilik teklifi için kolları sıvadı. Bayhan kız arkadaşı iş yerindeyken, Atatürk Meydanı’nda yanan jellerden ’I love you/seni seviyorum’ yazdı ve havai fişekler hazırladı. Genç çiftin yüzlerce arkadaşının da toplandığı meydanda serenat için gitarist de hazır bulundu.
Hazırlıkların ardından kız arkadaşını mesai bitiminde iş yerinden alan çılgın aşık Zekeriya Bayhan, hiçbir şey olmamış gibi meydanın önünden geçerken birden patlayan konfetiler, havai fişekler ve serenat eşliğinde kız arkadaşını meydana çekerek, diz çöküp cebindeki yüzüğü çıkardı. Bayhan, “Seni çok seviyorum ve ömrümün kalan yıllarında seninle uyuyup seninle uyanmak istiyorum” diyerek evlilik teklifinde bulundu. Gözyaşlarına boğulan ve konuşmakta güçlük çeken Tuğba Bayar da ‘Evet’ diyerek Bayhan’ın teklifini kabul etti.
Evlilik teklifinin ardından uzun süre birbirlerine sarılan genç çift, romantik şarkılar eşliğinde dans etti. Evlilik teklifinin yapıldığı alanda toplanan genç çiftin arkadaşları ve yüzlerce vatandaş da onların mutluluğuna ortak oldu.
Kaynak: iha