CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal tedavi altına alındı.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Damar tıkanıklığın açılması nedeniyle Baykal'a anjiyo yapıldığı öğrenildi.

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bu sabah Ankara’daki evinde rahatsızlandı. 79 yaşındaki Baykal, yüksek ateş şikayetiyle yakınları tarafından önce özel bir hastaneye ardından da İbni Sina Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Baykal’a üst solunum yolları enfeksiyonu teşhisi konuldu ve yoğun bakım servisine alındı. Damarının birinde pıhtı teşhis edilen Baykal’a anjiyo yapıldığı da öğrenildi. Haberin duyulmasının ardından çok sayıda CHP’li hastaneye akın etti. ‘BİR

DAMARINDA PIHTI TEŞHİS EDİLDİ’

Hastaneye giden CHP’lilerden Yılmaz Ateş, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin “Damarının birinde pıhtı teşhis edildi” dedi.

“İYİ HABERLERİ BEKLİYORUZ”

CHP Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk ise “Baykal önce özel bir hastaneye ardından İbni Sina Hastanesi’ne sevk edildi. Yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlarının verdiği bilgiye göre üst solunum yolu enfeksiyonu var. Tedavisi sürüyor. Gelecek iyi haberleri bekliyoruz” diye konuştu.

FRANSA’DA HASTALANMIŞ

Baykal’ın Fransa’nın Strasbourg kentindeki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin Genel Kurulu’na katıldığı ve önceki gece yurda döndüğü bildirildi. Tecrübeli siyasetçinin burada hastalandığı öğrenildi. (ayrıntılar gelecek)

Kaynak: iha