Burdurlu motor ustası, askerliğini 186 aracın baş sorumlusu olarak yaptığını, Zeytin Dalı Harekatına katılarak askeri nakliye araçlarının bakım ve onarımında gönüllü olarak görev almak istediğini söyledi.

Burdurlu emekli 43 yıllık motor ustası Sezai Özyurt, ’Zeytin Dalı Harekatı’nda gönüllü olarak görev almak istiyor. 61 yaşındaki Sezai Özyurt, kendisine imkan verilmesi halinde mesleki tecrübesini cephedeki araç tamirinde kullanmak istediğini dile getirdi.

"Askerliğimi araç sorumlusu olarak yaptım"

Sezai Özyurt, "Asil ecdadımızın genlerini taşıyan bireyler olarak, bugünlerde atalarımıza, dindaşlarımıza ve soydaşlarımıza ahde vefa borcumuzu ödememiz gerektiğine inanan birisiyim. Askerlik görevimi karargah ve bölüğümdeki dizel ve benzinli araçların bakım ve onarımı baş sorumlu olarak yaptım. 43 yıllık bir motor ustası olarak, bu işin profesörlüğü boyutunda askeri araçları yeterince tanırım. Bu savaşımız esnasında askeri nakliye araçlarımız veya makine teçhizatlarımızın bakım ve onarımında gönüllü olarak görev almak istiyorum" dedi.

"Yaşım 81’e de varsa her zaman 21 hissediyorum"

Cephede silah kullanımı konusunda da gençlere taş çıkaracağını savunan Özyurt, "İhtiyaç duyulması halinde cephede silah kullanımının da hakkını veririm. Dinime ve milletime hizmette yaş veya sınır tanımıyorum. Yaşım 61, 81’e de varsa ben her zaman 21 yaşında hissediyorum ve öyle de olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"Saman altında su yürütmekten vazgeçin"

Türkiye düşmanlarına da sert çıkan Özyurt, "Ey FETÖ-HDP, gölgesinde şahsi ve siyasi menfaat yardakçılığı yapan millet düşmanlığı yapan zavallı iblisler; aklınızı başınıza alın, saman altında su yürütmekten vazgeçin. Milli, sosyal ve özgür siyasette bir olup, toplu şekilde düşmana vurma vaktidir. Toplu olarak vuralım ki; Türkiye ve İslam düşmanlığı yapan Siyonistler, kıyamete kadar unutamasın bu Allah dostu milleti" ifadelerini kullandı.

Özyurt ayrıca, önümüzdeki günlerde Burdur Askerlik Şubesine giderek konuyla ilgili resmi başvuru yapacağını söyledi.
Kaynak: iha