Genç girişimci 2015 yılında kurduğu gemi sanayi şirketinde yarış teknelerine benzer tekneleri seri üretim yapıp fiyatları aşağı çekerek büyük beğeni topladı, siparişlere yetişemiyor.

Neta Gemi Sanayi firmasının sahibi Kemal Deri, “1984 yılından beri denizcilik sektöründe faaliyetlerine devam eden Temiz İş Denizcilik şirketinin bünyesinden 2015 yılında ticari hayatına başlayan ve tekne üretimi yapan bir firmayız. 1 yılda yaklaşık olarak 100 tane tekne üretimi rakamlarına ulaştık. Kısa zamanda bu rakamlara ulaşmak bizleri memnun etti.” dedi.

“Siparişleri aldık satışları kapattık”

Firma sahibi Kemal Deri, “İçten ve dıştan takmalı Neta Fisher adı altında 6,60 metre boyunda, 2,5 metre genişliğinde 60 beygir ve 29 beygir motorlarla idare edilebilen tekneler bizim üretim bandımız da olan ürünlerdir. 2 tip ürünle hizmetlerimiz devam ediyor, katıldığımız bu fuarda oldukça fazla ilgi gördük ve satışları kapattık.” ifadelerini kullandı.

“Yurt dışından talep var”

Kemal Deri, “Yarış teknelerine benzer tekneler ürettiğimizden dolayı ve yüzen 815 teknemizden dolayı bize oluşan bu güven bizi farklı bir noktaya taşıdı ve satışlarımızı yükseltti. Seri üretim teknesi olduğu için fiyatlarımız oldukça uygundur ve her insanı alabilir. Hırvatistan ve Bulgaristan taraflarında oldukça yoğun bir ilgi geldi bize ve bayilik talep ettiler. Teknemizi Türkiye suları dışında da görmek bizi ve herkesi mutlu edecektir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim